Bryggare - Gotlands Bryggeri

Spendrups · Gotland

·

Ansök senast 17 nov. (29 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Gotlands Bryggeri växer och söker nu en bryggare till teamet på S:t Hansgatan 47. Är du en entusiastisk ölbryggare? Har du ett genuint intresse för smaker och livsmedelsproduktion? Är du inte rädd för att "hugga i"? Då kan du vara den vi söker.

Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggeri, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag. De kommande åren går vi in i en ny, spännande fas där vi bygger ett nytt bryggeri på Gotland.

Tjänsten som bryggare innebär att du är en del av brygdprocessen. Du arbetar i ett team med uppgifter som hör till bryggning, tappning och paketering av färdigvara. Du kommer att ta del i dagliga rutiner och flöden kring ölbryggande och tillsammans med dina kollegor säkerställa att Gotlands Bryggeris produkter håller den höga kvalité som vi vill ha. Besöksverksamheten är en viktig del för oss på Gotlands bryggeri därför kan besök på arbetstid förekomma, vilket innebär att du kommer vara ansiktet utåt vid rundvandringar i bryggeriet. Du är baserad på Gotland och rapporterar till Platschef för Gotlands Bryggeri. Vissa tunga lyft förekommer i tjänsten.

Bakgrund & erfarenhet;
  • kunskap och/eller erfarenhet av ölbryggande
  • kunskap och/eller erfarenhet av livsmedelsindustri
  • gärna en teknisk förståelse
  • vi ser att du har minst en gymnasial utbildning. Pågående eller avslutad utbildning inom ölproduktion är meriterande.
Som person:
  • du är över 18 år
  • du kommer att ingå i ett bryggarlag och därför sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper där det faller sig naturligt att du är en engagerad, intresserad och social person, samt har en stor samarbetsförmåga
  • du bör ha lätt för att lära och har inga problem med att följa rutiner och processer
  • du har ett genuint ölintresse och anser att smak och kvalité är inget man kompromissar med.
Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand, men kommer inte ge besked eller bjuda in på intervju förrän efter att ansökningstiden är slut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 4 oktober 2020

Tillträdesdag: enl. överenskommelse

Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid

Placeringsort: Visby, Gotland

För mer information om rekryteringsprocessen: Victoria Blomquist, Victoria.blomquist@spendrups.se, 073 988 57 02,

För mer information om tjänsten: Johannes Obermeier, Johannes.Obermeier@gotlandsbryggeri.se, 076 815 80 40.

Gotlands bryggeri är ett dotterbolag till bryggerikoncernen Spendrups Bryggeri AB. Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!
Nyckelord: Bryggare, bryggd, Visby, livsmedelsindustri

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Spendrups

Placering

Gotland