Jobbsafari är en del avschibsted logo

Web Content Administrator till välkänt e-handelsbolag

Web Content Administrator till välkänt e-handelsbolag

Clevry · Stockholm · Ansök senast 17 okt. (154 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om företagetBolagetär ett dynamiskt företag inom e-handelsbranschen som strävar efter att erbjuda deras kunder en enastående shoppingupplevelse. Med dedikerade medarbetare och fokus på innovation strävar bolaget ständigt efter att förbättra och optimera deras webbplats för att möta och överträffa kundernas förväntningar.Bolaget presenteras vid det första intervjutillfället med ansvarig rekryterare.

Din roll

Som Web Content Administrator kommer du tillsammans med ditt team på fyra personeratt spela en avgörande roll i att säkerställa att webbplatsen levererar en engagerande och sömlös upplevelse för kunderna. Rollen är tudelad där huvudfokus ligger på implementering av kampanjer och att publicera grafiskt material och texterpå webbplatsen.Utöver det kommer du även arbeta med bolagets CRM-system där du planerar och skapar utskick av kampanjer viaSMS & e-post.

    Huvudsakliga arbetsuppgifter

    • Ansvar för kampanjer och skapande av rabattkoder på webbplatsen.
    • Teknisk uppsättning och schemaläggning av kampanjer för att säkerställa att de stöder önskat användarflöde.
    • Publicering och hantering av kampanjmaterial för att säkerställa korrekt och effektiv exponering.
    • Övervakning och analys av webbplatsens prestanda, användarflöde och konverteringar.
    • Populering av tokens på webbplatsen för en skräddarsydd användarupplevelse.
    • Planering och skapande av e-post- och SMS-kommunikation i bolagets CRM-system.

    Krav & meriterande erfarenhet

    • Utbildning inom relevant område.
    • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, särskilt inom e-handel, ses som högtmeriterande.
    • Flytande i svenska och god kunskap i engelska, både i skrift och tal.
    • Förståelse för HTML ses som meriterande.
    • Teknisk förståelse och förmåga att tänka på helheten i kundupplevelsen.

    Personliga egenskaperVi söker nu digsom har ett gott öga för detaljer. Du är strukturerad och organiserad, vilket gör att du inte bara håller dig till deadlines utan också ser till att varje del av projektet är på plats och fungerar sömlöst. Din nyfikenhet och kreativitet driver dig att tänka utanför boxen och komma med innovativa lösningar. Du är inte rädd för utmaningar och strävar alltid efter att leverera resultat av hög kvalitet. Dessutom känner du en stark känsla av ägarskap och stolthet i ditt arbete, med medvetenheten om hur det påverkar företagets övergripande framgång.Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid (max 1 månad)Omfattning: Heltid i 2 år med mycket god chans till överrekrytering. Du kommer att bli anställd av Clevry men jobbar som konsult hos vår kundArbetstider: 08.00-17.00Plats: Stockholm, Norrort

    Rekryteringsprocessen

    I denna rekryteringsprocesssamarbetar bolaget med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vipå Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

    Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

    Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare via clara.strignert@clevry.com.Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

    Om Clevry

    I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

    Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Clevry

    Placering

    Stockholm

    Kontaktperson

    Clevry Sweden AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons