Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikarierande medicinsk sekreterare/vårdadministratör sökes

Vikarierande medicinsk sekreterare/vårdadministratör sökes

Bragée Kliniker · Stockholm · Ansök senast 5 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Bragée kliniker söker en Medicinsk sekreterare eller Vårdadministratör för ett vikariat fram till och med december 2024. Vi erbjuder ett självständigt arbete i en trevlig arbetsmiljö där ett professionellt och varmt bemötande gentemot både patienter och kollegor är en självklarhet.

Om dig:

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. För att trivas i rollen så har du vana av att jobba i Take Care med KVÅ-registrering, kassning och bokning och har erfarenhet av arbete i reception. Har du erfarenhet av TeleQ och 1177 så är det meriterande. Tyngdpunkten för arbetsuppgifterna enligt ovan kommer variera från dag till dag.

Som person är du strukturerad och lösningsorienterad och en van administratör. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss:

Bragée Kliniker består av flera enheter som Bragée Rehab, Bragée Husläkarmottagning Östermalm och Bragée Primärvårdsrehabilitering. Bragée Kliniker har runt 100 anställda och har funnits sedan 2014. Våra lokaler ligger i Garnisonen på Karlavägen 100. Vill du veta mer om oss, läs på http://www.bragee.se/

Övrigt:

Tjänsten är vikariat på heltid fram till och med december 2024 och kommer tillsättas så snart som möjligt. Arbetstiderna är huvudsakligen dagtid, men viss kvällstjänstgöring kan förekomma.

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För frågor om tjänsten mejla Åsa-Marie Berglund, enhetschef på asa-marie.berglund@bragee.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bragée Kliniker

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Bragee Medect AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons