Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker semestervikarier/timvikarier i Västervik - 0009

Vi söker semestervikarier/timvikarier i Västervik - 0009

Björkö Assistans AB · Västervik · Ansök senast 7 juni (34 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens BA-2404-0009-06 i din ansökan

Vi söker personliga assistenter som vill jobba som semestervikarier och timvikarier, till en man som har drabbats av en hjärninfarkt. Vi önskar att man kan börja omgående, så att man kan jobba in sig innan ordinarie personal går på semester. Möjligheten att få jobba vidare som timvikarie efter sommaren är stor.

Du ska vara inkännande, pedagogisk, tålmodig, flexibel och positivt lagd. Lugn, trygg och pålitlig. VIKTIGT är att du är en mentalt stabil person, då det periodvis kan vara ett psykiskt krävande arbete. Har du erfarenhet inom afasi så är det ett plus. Att du är lyhörd, fokuserad och uppmärksammar brukarens behov ser vi som en självklarhet.

Arbetstider är dagtid och kvällstid. (Ej nätter).

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, personkemi och samarbetsförmåga. Eftersom du kommer arbeta i brukarens hem är det viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt.

I arbetsuppgifterna ingår bl a hjälp i vardagen så som hjälp med kommunikation, promenader, viss hjälp med på- och avklädning, viss matlagning, förflyttningar, fritidsaktiviteter och inköp etc. Brukaren vill gärna komma ut varje dag. Se till att allt i vardagen flyter på, stor del av jobbet handlar om tillsyn och att se till att brukaren kan leva ett så normalt liv som möjligt.


Björkö Assistans AB är ett assistansföretag med kontor i Linköping. Vi finns främst i Östergötland, men har även verksamhet i Västervik.

Som anställd hos Björkö Assistans AB får du utbildning, rätt till den introduktion just du behöver för att vara trygg i rollen som personlig assistent, kontinuerliga personalmöten, friskvårdsbidrag. Vi har korta kontaktvägar vilket innebär att du kommer ha en tillgänglig kundansvarig och ledning.

Om anställningsvillkoren:

Du kommer att vara anställd i Björkö Assistans AB, där din anställning är knuten till brukaren.

Vi följer Vårdföretagarna och Kommunals kollektivavtal för Personlig assistans (bransch G)

Läs gärna mer på www.bjorkoassistans.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Björkö Assistans AB

Placering

Västervik

Kontaktperson

Björkö Assistans Sören Eriksson AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens BA-2404-0009-06 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons