Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker industrirördragare/plåtslagare till Norge!

Vi söker industrirördragare/plåtslagare till Norge!

WorkNorway Group AS · · Ansök senast 7 juni (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Føn Energy Services är en framstående aktör inom energisektorn, känt för vårt fokus på högkvalitativ service och hållbara lösningar. Vi är stolta över att vara ägda av de respekterade norska företagen Akastor och IKM och strävar ständigt efter att vara i framkant av branschens utveckling.

Din roll hos oss: Vi söker en erfaren industrirörmokare/plåtslagare som delar vår passion för excellens och teknisk skicklighet. I denna roll kommer du att vara ansvarig för installation, underhåll och reparation av kritiska rörsystem i våra industriella anläggningar. Din förmåga att tolka och arbeta efter komplexa ritningar och din noggrannhet i utförandet av arbete kommer att vara avgörande för vårt fortsatta framgång.

Kvalifikationer:

  • Yrkesbevis som industrirörmokare/platearbeider eller liknande.
  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet inom industrin.
  • Stark förståelse för säkerhetsföreskrifter och bästa praxis.
  • Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och som en del av ett team.
  • Körkort klass B.


Vad vi erbjuder: På Føn Energy Services erbjuder vi inte bara en arbetsplats - vi erbjuder en karriär. Du kommer att få möjlighet att utvecklas i en dynamisk och utmanande arbetsmiljö där din kompetens och ditt engagemang uppmuntras och belönas. Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning, förmåner och möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Ansökan: Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vara en del av vårt vinnande team, skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna dig till Føn Energy Services där vi tillsammans strävar efter att forma framtidens energilandskap.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WorkNorway Group AS

Kontaktperson

WORKNORDIC GROUP AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons