Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en fantastisk barnvakt till Lidingö

Änglavakt Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 30 maj (13 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Information om ansökan:Mail eller via formulär

Änglavakt AB

Brinner du för att arbeta med barn, inspirera och skapa värdefulla minnen genom närvaro och lek. Såklart har du flera års erfarenhet av arbete med barn från t ex förskola, fritids, som Au Pair, idrottstränare eller privat barnvakt. Du är naturligt ansvarstagande, nyfiken, uppriktig och vill ha riktigt roligt på jobbet.

Att jobba på Änglavakt är perfekt för dig som vill ha ett stimulerande jobb med bra villkor. Alla våra Änglavakter får en certifierad första hjälpen-utbildning med inriktning mot barn. Utöver detta tillhandahåller vi en kurs i kost- och näringslära av barnkokboksförfattaren Johanna Westman.

Som Änglavakt har du även en ansvars- och olycksfallsförsäkring.

Om jobbet: Just nu har vi en familj på Lidingl som behöver hjälp ett par kvällar och helger i månaden med familjens tre barn, 2 månade, 2 år och 4 år. Varierande arbetsuppgifter från att uppdraget hämta på förskola, leka i en park, gå till biblioteket, laga mat, pyssla och förbereda för kvällen.

Vi söker dig som brinner för omsorg av barn, är flexibel, lättsam och med skinn på näsan. Du bör ha en annan sysselsättning då detta endast är ett extrajobb.

Skicka gärna in din ansökan via vårt formulär på hemsidan, www. anglavakt.se. Ansökningarna hanteras löpande så kom in med din ansökan så snart som möjligt. Tack!

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Änglavakt Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Änglavakt Sverige AB

Information om ansökan:Mail eller via formulär

Dela jobbannonsen

Anmäl annons