Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en erfaren CNC-operatör till vår kund i Södertälje!

Vi söker en erfaren CNC-operatör till vår kund i Södertälje!

Yourstaff 365 AB · Södertälje · Ansök senast 12 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en motiverad CNC-operatör som vill vara en del av ett dynamiskt team. Med modern teknik och en stimulerande arbetsmiljö får du chansen att utvecklas och skapa innovativa lösningar tillsammans med engagerade kollegor.

Arbetsbeskrivning

I rollen som CNC-operatör kommer du att arbeta med både svarv- och fräsmaskiner för att producera komponenter enligt specifikationer och ritningar. Du kommer att tolka ritningar och sedan programmera efter ritning. Du kommer att arbeta i programmet Edgecam som är ett CAM-system avsett för CNC-beredning.

Vår kund är ett företag i Södertälje som tillhandahåller tjänster inom tillverkning. Dem erbjuder skärande bearbetning i alla typer av material, med specialitet på rostfria material, och har stor kunskap inom konstruktion. Dem erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter där du får chans att utvecklas, vara innovativ och arbeta med ett gäng härliga kollegor. Du kommer att ha en bred roll där du får vara med och både göra ritningar, programmering, bearbetning och verifiering. Vår kund arbetar med företag inom livsmedelsproduktion, industri och medicinteknik.

Kompetenskrav

· Tidigare erfarenhet av att arbeta med CNC-maskiner både inom svarv och fräs

· Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

· B-körkort

· Gymnasieutbildning eller motsvarande


­Du ansöker på www.yourstaff.se. Vi arbetar löpande med intervjuer och urval därför kan tjänsten komma att bli tillsatt innan slutdatum om vi matchat rätt kandidat. Observera att vi inte tar emot ansökningar eller CV via mail.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Yourstaff

Yourstaff är ett kompetensföretag med en kärnverksamhet inom produktion, logistik och industri. Vi är specialister med 40 års samlad erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden genom att vara en trygg rekryteringspartner som får företag och medarbetare att växa genom rätt matchning. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden genom att ta tillvara på talanger och all kompetens på marknaden. På Yourstaff tror vi på mångfald, inkludering och välmående. Våra ledord är tillit, hjärta och långsiktighet som genomsyrar vår verksamhet. Yourstaff är din trygga rekryteringspartner som satsar på rätt matchning och ser medarbetare som hjärtat i verksamheten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Yourstaff 365 AB

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Yourstaff 365 AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons