Verkstadstekniker / Teknisk montör

Verkstadstekniker / Teknisk montör

STILL Sverige AB · Malmö · Ansök senast 30 nov. (39 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en teknisk problemlösare med ett intresse för fordon och teknik? Vill du vara en del av ett framgångsrikt och expansivt team där du får möjligheten att arbeta med allt från montering till avancerade påbyggnader av industrifordon? Då kan detta vara rollen för dig!

STILL söker nu en engagerad verkstadstekniker och teknisk montör till vårt produktionsteam på huvudkontoret i Malmö. Här får du arbeta i en dynamisk miljö där ditt arbete är avgörande för att säkerställa kvalitet och innovation i vår nytrucksproduktion. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med ett starkt team där vi tillsammans når framgångar och ständigt utvecklas.

Din roll

STILL letar efter en driven verkstadstekniker och teknisk montör till vårt produktionsteam på huvudkontoret i Malmö, med inriktning på nya industritruckar. Här arbetar vi med allt från enklare montering av kundanpassade tillbehör till mer avancerade påbyggnader och ombyggnationer. Teamet har det övergripande ansvaret för att färdigställa nya fabrikstruckar genom installation av skräddarsydda tekniklösningar och vi säkerställer driften av STILLs nytrucksproduktion.

I produktionsteamet kombinerar vi spetskompetens inom el, diesel, hydraulik och mekanik, vilket gör att vi kan leverera kvalitetstruckar som möter våra kunders höga krav. Kanske har du redan expertis inom något av dessa områden, eller så har du viljan att utvecklas och lära dig nya färdigheter – hos oss finns möjligheten att växa.

Dina styrkor

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom fordon, gärna som verkstadstekniker eller teknisk montör.

Du är serviceinriktad, noggrann och har ett stort ansvarstagande.

Eftersom arbetet involverar datoriserade system är det viktigt att du har god datorvana.

Hitta din plats i vårt lag

STILL är en världsledande leverantör av intralogistiska lösningar för truckar och lagerteknik. Vi ingår i koncernen KION Group som med cirka 40 000 medarbetare globalt är en av marknadens starkaste aktörer. Hos STILL Sverige får du tryggheten med att jobba inom en stor koncern kombinerat med lokal gemenskap, flexibilitet och korta beslutsvägar.

På STILL Sverige har vi kommit dit vi är tack vare våra grymma kollegor – vi är ett superlag! Vi hjälper varandra framåt och utvecklas tillsammans. På kontoret i Malmö är vi ett glatt gäng som ställer upp för varandra.

Hos oss har du möjlighet att bli en nyckelspelare i ett växande företag där ditt arbete kommer ha ett stort inflytande. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med stor frihet. Häng med oss på resan till toppen!

Vi letar efter key players, är du intresserad?

Välkommen med din ansökan. Frågor besvarasav Produktionschef, Cecilia Gustafsson, 0706 240 106, cecilia.gustafsson@still.se.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

STILL Sverige AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Still Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons