Verksamhetskonsult

Meet a Groups kund · Stockholm · Ansök senast 20 nov. (29 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:


Om rollen Som verksamhetskonsult skiftar dina arbetsuppgifter beroende på uppdrag och kund. Det kan handla om allt ifrån applikations-, informations eller processkartläggningar till modeller över hela projekt och vilka förflyttningar som görs i relation till verksamhetens mål. Oavsett vilket fokus kunden har, och oavsett notation eller verktyg, är våra modellerare och arkitekter experter. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att lära sig hur olika verksamheter verkligen fungerar, både på övergripande och mer detaljerad nivå. Varje verksamhet är unik och det är en del av ditt uppdrag att hjälpa dem att beskriva och framhäva det som gör dem unika. Erfarenhet
  • Högskoleutbildning - gärna med inriktning civilingenjör, systemvetenskap eller motsvarande
  • 2–4 år arbetslivserfarenhet inom verksamhetsutveckling.
  • Ett öga för detaljer och struktur
  • Erfarenhet av att hålla i workshops
  • Erfarenhet av att jobba med arkitekturramverk såsom Prime Arch, Archimate, Zachman, m.fl.
  • Erfarenhet av att jobba i modelleringsverktyg såsom Sparx EA, ARIS m.fl.
Inom aRway är vi ett fantastiskt gäng kollegor inom både modellering och verksamhetsarkitektur som älskar att dela med sig och hjälpa varandra att bli bättre, så bara ditt driv och din inställning till att ta dig an nya saker sätter gränserna för vad du kan bidra med. För att lyckas i rollen som verksamhetskonsult krävs en personlighet som är öppen, social och inte minst pedagogisk. Det är även viktigt att du är strukturerad och har en skarp analytisk förmåga – det vi levererar till våra kunder är ju nya insikter och samband samt metodiken för hur man når dem. Mer om aRway och vad vi erbjuder  Hos oss arbetar människor som värdesätter hälsa, som ofta träffas utanför jobbet för att avnjuta en god middag, som utmanar varandra i pingis eller biljard en fredagskväll.
  • Spännande uppdrag
Du kommer att arbeta med några av näringslivets största organisationer inom bank, försäkring, energi, tillverkningsindustri, farmaci, detaljhandel, bygg och telecom.
  • Tydlig kompetensplan
Som nyanställd erbjuds du en gedigen utbildning och tydlig kompetensplan för att känna dig trygg och fortsatt driven i din konsultroll.
  • En riktig arbetsplats
Ett arbetsklimat där varje enskild individ kan ta plats och bidra. En kultur fylld med gemenskap och gemensam syn på företagets destination.
  • Bra karriärmöjligheter
En arbetsplats där du som individ erbjuds mycket utrymme, omtanke och riktigt bra karriärmöjligheter. Om du värdesätter en dynamisk arbetsplats med ett härligt gäng kollegor runt dig - då hoppas vi att du söker dig till oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meet a Groups kund

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Meet a Group international AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons