Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetskonsult Personbilar till Bits Data

Starfinder · Södertälje · Ansök senast 2 okt. (127 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Bits Data levererar heltäckande IT-tjänster till Sveriges ledande bilhandelsföretag. Vi ägs av våra kunder och har därmed förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att ligga i framkant.Vårt uppdrag är att leverera de bästa IT-lösningarna som förenklar vardagen för våra kunder inom fordonsindustrin. Hos oss samarbetar experter från Fordon- och IT-branschen för att ta fram marknadens bästa produkter som bidrar till fordonsbranschens historiska omställning.

Vi växer och söker nu en driven och engagerad verksamhetskonsult till vårt affärsområde Personbil.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetskonsult inom personbilsaffären hos Bits Data kommer du att spela en avgörande roll i att stödja och analysera kundernas behov över hela spektrumet av fordonsverksamheten. Du kommer bl.a.att vara delaktig i utvecklingen och implementeringen av ett helt nytt Dealer Management System (DMS), samt delta i och leda projekt inom olika områden inom personbilsaffären. Vidare kommer du att agera som utbildare och rådgivare ute hos kunderna för att säkerställa optimal användning av våra lösningar.Genom en djup förståelse för våra produkter och kundernas processer strävar vi alltid efter att bli ännu bättre. I rollen kommer du även att få möjligheten att påverka utvecklingen av nya produkter i samarbete med vårt produktutvecklingsteam. Ditt fokus kommer att ligga på att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet och användning av våra IT-lösningar, samtidigt som du kontinuerligt identifierar och implementerar möjligheter för att effektivisera och förenkla kundernas vardag.Resor till våra kunder runt om i hela Sverige ingår som en del av rollen, vilket ger dig möjligheten att arbeta nära och personligen med våra kunder och förstå deras behov på djupet.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som är skicklig på att hitta lösningar och som är öppen för nya möjligheter. Du är inte rädd för att utmana traditionella arbetssätt för att skapa en mer effektiv och smidig arbetsmiljö för både kunder och oss på Bits Data. Du trivs med att samarbeta och tar gärna egna initiativ för att driva projekt framåt. Med din förmåga att tänka kreativt och ditt engagemang för att leverera resultat kommer du att vara en värdefull tillgång för vårt team.

Vi ser gärna att du har:

  • God erfarenhet av fordonsbranschen och försäljningsadministration däri
  • Erfarenhet av eftermarknad inom personbilar såsom reservdelar och verkstadsplanering är meriterande.
  • Erfarenhet av att hålla utbildningar, vägleda kunden (prata kundens språk)
  • Hög IT-kompetens och vana vid digitalisering av processer
  • Erfarenheten att fånga krav och implementera dessa i teknik samt att hjälpa kunder in i nya processer
  • Medverkat vid system- och/eller teknikbyte

Vi erbjuder dig

Bits Data är inte bara en arbetsgivare, det är en plats där innovation och kreativitet trivs, vilket ger dig möjlighet att växa och utmana dig själv varje dag.Hos oss är du inte bara anställd, du är en del av en nära gemenskap där din potential uppmuntras och belönas, vilket gör varje dag meningsfull och givande. Vi erbjuder dessutom:

  • En familjär arbetsplats där allas idéer kan göra skillnad.
  • Ett utvecklande arbete där du har stora möjligheter till påverkan och utformning av vår setup.
  • Friskvård, ett generöst friskvårdsbidrag.
  • En hybrid arbetsplats.

Ansökan

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Marcus Sölvin, 070-0745918 och Susanna Haglund 076-221 67 07. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Om Bits Data

Bits Data tar fram professionella produkter som förenklar vardagen och digitaliserar verkstäder och återförsäljare. Vi vet att våra produkter gör skillnad på riktigt eftersom vårt utbud är ett resultat av en nära samverkan med våra kunder. Hos oss samarbetar experter från bil- och IT-branschen för att ta fram marknadens bästa produkter som bidrar till branschens omställning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Starfinder

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Starfinder AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons