Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetschef till LARO-mottagning i Hässleholm

Verksamhetschef till LARO-mottagning i Hässleholm

Humana AB · Hässleholm · Ansök senast 30 juni (41 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du redo för en spännande och utvecklande karriär där du kan göra verklig skillnad för människor varje dag? Hos oss får du inte bara möjligheten att växa i din roll som verksamhetschef, utan även vara en del av ett företag där engagemang, glädje och ansvar är våra grundläggande ledord. Om du delar vår vision om att alla har rätt till ett bra liv har du nu chans att bli en del av vårt team och göra skillnad tillsammans med oss.

Om oss
Humana LARO i Skåne finns i 6 städer under Humana Solstenen och Humana LARO Ramlösa Social Utveckling. Humanas LARO mottagningar arbetar upp till Regional Nivå under medicinskt ledningsansvar av överläkare. Vi ingår samlat under affärsområdet Individ & Familj och utgör tillsammans med Cureum och Utredningen Division Hälso- och sjukvård. Divisionen arbetar aktivt och samarbetar med övriga divisioner för att kvalitetssäkra och utveckla hälso- och sjukvården inom hela Humana.

Om tjänsten
Vi söker nu en ny verksamhetschef som ska ansvara över vår mottagning RSU i Hässleholm. Som verksamhetschef kommer du att leda och utveckla verksamheten som du ansvarar för. Du kommer även arbeta kliniskt som sjuksköterska vid behov samt stötta kollegor, läkare och regionchef i kliniska beslut i team och i verksamhetsutveckling. Att ha personalansvaret för verksamheten kommer att vara en stor del av ditt arbete och du kommer framförallt att arbeta med att skapa engagemang och delaktighet samt finnas där som stöd till din personal.  

Du kommer huvudsakligen arbeta med:  
- Verksamhetsansvar för mottagningen samt uppföljning
- Ansvara för personal, ekonomi och arbetsmiljö
- Avtalsansvar och HSL ansvar
- Driva utvecklingsarbete kopplat till verksamheten 

Till din hjälp i rollen som verksamhetschef har du en rad olika stödfunktioner som till exempel HR, Kvalitet och Metod, Ekonomi, Fastighet och IT. Du kommer att ingå i områdets ledningsgrupp tillsammans med regionchef och övriga verksamhetschefer. För oss är det viktigt att jobba tillsammans där vi hjälper och inspirerar varandra.  

Vem är du? 
Vi söker dig som är en affärsmässig, handlingskraftig, flexibel och lösningsfokuserad lagspelare. Du är ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att skapa och vidhålla kontakter. Du har goda administrativa färdigheter, har erfarenhet av ekonomisk uppföljning samt är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi utgår från Humanas ledarskapsprofil vid rekrytering av nya chefer.   

Kvalifikationskrav
- Leg. sjuksköterska 180 hp
- Erfarenhet inom LARO 
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska, gärna inom psykiatri
- Erfarenhet av ledningsarbete
- Melior kunskap på god nivå

Det är meriterande om du har vidareutbildning inom ledarskap samt erfarenhet av att driva ett förändringsarbete.

Vi erbjuder
- Möjlighet att delta i Ledarprogram
- Coachande chef och nära samarbete med stöttande stabsfunktioner
- Möjlighet till regelbunden professionell handledning samt stort utbud av interna utbildningar
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter 
- Friskvårdsbidrag och kollektivavtal 

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Arbetstid: Dagtid, förtroendearbetstid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Regionchef Monica Nyman, monica.nyman@humana.se, 076-106 33 78

Välkommen med din ansökan!   

Att jobba på Humana 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Humana AB

Placering

Hässleholm

Kontaktperson

Humana AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons