Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ventilationstekniker

Adsup AB · Jönköping · Ansök senast 14 sep. (139 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om företaget

Sprintline i Tranås AB är ett dynamiskt och flexibelt företag med cirka 10 anställda som utgör ett team med bra laganda. Företaget specialiserar sig på tjänster inom ventilation och luftbehandling såsom entreprenad, installation, service, OVK, och energibesparande åtgärder. Sprintline strävar efter att vara en kunnig och pålitlig partner inom ventilation med fokus på kundnöjdhet och kreativitet. Genom att vara lyhörda för den snabbt framåtskridande tekniken i branschen är Sprintline dedikerade till att använda och implementera ny teknik när det är lämpligt för att uppnå bästa resultat för sina kunder. Företaget bygger nära och konstruktiva förhållanden med sina kunder och utför huvuddelen av sin verksamhet lokalt samt i grannkommuner.

Om arbetet

Arbetsuppgifterna som ventilationstekniker på Sprintline innefattar främst luftinjustering, service och OVK vid projekt och entreprenader inom ventilation. Kan man konstruera och och rita i MagiCad, kan det också vara en del av tjänsten.

På Sprintline får du ett utvecklande och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och att växa inom företaget. "Att se möjligheter inte problem, är viktigt för oss".

Om dig

Som en del av teamet förväntas du vara serviceinriktad, ha god förmåga att kommunicera med kunder, vara engagerad och kunna arbeta både självständigt och i grupp. Kreativ problemlösning är också en viktig del av rollen.Vi ser gärna att du är/har:

  • Teknisk kunnig
  • Serviceinriktad
  • Erfarenhet av liknande jobb
  • Kunskap om luftinjustering
  • Utbildning inom ventilationsteknik eller närliggande områden
  • OVK behörighet

Personliga egenskaper vägs tungt och utbildning kan erbjudas både internt och externt. Frihet under ansvar är en viktig del av företagskulturen där fokus ligger på att se möjligheter istället för problem.

Välkommen att skicka in din ansökan och bli en del av vårt team!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adsup AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Adsup AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons