Jobbsafari är en del avschibsted logo

Växa söker systemutvecklare

Växa Sverige · Eskilstuna · Ansök senast 2 juni (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam med flera utvecklare som vill vara med i vår transformationsresa mot en modern teknisk plattform.

Vi är ett vasst team bestående av 15 utvecklare, med olika bakgrund och kompetenser, som utvecklar och förvaltar ett stort antal egenutvecklade system. Vi anser oss vara i framkant när det gäller verktyg, ramverk och utvecklingsteknologier. Vi befinner oss i ett spännande skede då vi är mitt i ett teknikskifte och har många spännande utmaningar framför oss. Därför behöver vi bli fler.

Vi erbjuder dig

Som utvecklare hos Växa Sverige får du möjlighet att vara med i hela utvecklingsprocessen. Du får möjlighet att arbeta i utvecklande uppdrag från start till tänkt lösning tillsammans med kompetenta kollegor och beställare. Vi har en öppen och generös företagskultur. Vi är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet hos oss.

Vi erbjuder även bland annat:

    • Ett flexibelt arbetsliv
    • Individuellt anpassad kompetensutveckling
    • Sjukvårdsförsäkring
    • Friskvårdsbidrag

Vem är du?

Du är en ansvarstagande person som strävar efter att agera professionellt och gillar att utmana dig själv. Som lagspelare är du bra på att kommunicera och du har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är självgående och har en strävan till ständig utveckling och förbättring på alla plan. Du inser vikten av att dagligen bidra med positiv energi till teamet. Genom att utmana dina kollegor och dig själv bidrar du aktivt till att utveckla dig och ditt team. Du är nyfiken och intresserad av att lära dig om den gröna näringen i Sverige.

Din bakgrund och erfarenhet

Du är systemvetare eller har motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet och att du har minst 3 års erfarenhet av systemutvecklingsarbete. Erfarenhet av:

  • backend-utveckling i .Net, C# och SQL
  • flertalet JavaScript-ramverk
  • Scrum eller motsvarande agila ramverk
  • Versionshantering tex. Git samt Ci/CD och Azure DevOps

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

    • att ha jobbat inom den gröna näringen
    • IT-arkitektur och molnbaserade tjänster
    • AI & machine learning

Eftersom vi söker mångfald och bra dynamik i vår grupp så ser vi gärna kvinnliga sökande.

Låter det intressant? Ansök redan idag! Rekryteringen startar nu. Urval och intervjuer sker löpande med tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 31 maj.

Omfattning och placeringsort

Heltid och tillsvidare med placering i Eskilstuna där vår IT-avdelning finns med möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

Lön enligt överenskommelse.

  • goda kunskaper i svenska och engelska

För mer information är du välkommen att kontakta

IT-Enhetschef: Armina Avanes, armina.avanes@vxa.se, 070-280 66 64Facklig kontaktperson: Patrik Davidsson patrik.davidsson@vxa.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Växa Sverige

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Växa Sverige Ekonomisk Fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons