Jobbsafari är en del avschibsted logo

Utvecklingsingenjör

ESBE AB · Gislaved · Ansök senast 23 juni (27 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du vår nya utvecklingsingenjör?
ESBE erbjuder här en utvecklande roll i ett globalt företag med en spännande produktportfölj. Vi söker dig med ingenjörsexamen som är redo för nästa steg och lockas av att bli en nyckelspelare i vår tillväxtresa.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklingsingenjör på ESBE kommer du att leda och driva utvecklingsprojekt med fokus på planering, utveckling och utvärdering av både befintliga och kommande produkter som reglerar värme och kyla i vätskeburna system. Du kommer också att utgöra tekniskt stöd till verksamhetens produktchefer och säljare. För att vara framgångsrik i din roll arbetar du tvärfunktionellt och upprätthåller nära samarbete med både interna och externa aktörer. Du kommer även vara ansvarig för en av våra produktplattformar.

Din profil

Vi tror att du som söker har en ingenjörsexamen, gärna inriktning mot mekatronik eller reglerteknik alternativt att du har fördjupat dina kunskaper genom yrkeserfarenhet. Har du ett intresse eller tidigare kunskaper inom elektronik är det meriterande. Tjänsten kräver att du utrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.   

Känner du igen dig i egenskaper som kommunikativ, nyfiken och analytisk? Bra! Då har du sannolikt goda förutsättningar att nå framgång i rollen. Vi vill jobba med dig som drivs av utmaningar och har en förmåga att koordinera och prioritera ditt arbete. Du är en strukturerad och engagerad person som sätter laget före jaget. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om oss

ESBE står för komfort, säkerhet och energibesparing och tillhandahåller produkter för reglering av värme och kyla i fastigheter. ESBE arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö. Med närmare 120 år bakom oss har vi en marknadsledande position och är ett väletablerat varumärke i hela Europa. ESBE-familjen, som växer ständigt, består idag av drygt 240 anställda och omsätter ca 850 MSEK. Huvudkontor med utveckling och fabrik ligger i Reftele och försäljning sker över hela världen, men främst inom Europa. Vi har egna dotterbolag i Tyskland, Frankrike, Italien och Polen. Läs mer om oss på www.esbe.eu

Förutom att du blir en del av ett härligt utvecklingsteam så erbjuder vi också generösa förmåner. Vi har ett vinstdelningssystem som ger dig möjlighet att ta del av företagets framgångar. Dessutom kan du investera i din framtid genom att köpa aktier i ESBE AB.

Information och ansökning

Mer information om tjänsten kan ges av utvecklingschef Henrik Bäckman på telefon 0371-570077 alt. mejl adr henrik.backman@esbe.eu
Eller skicka in din ansökan redan nu. Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Länk till ansökan finns även på vår hemsida, www.esbe.eu/sv/hr

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ESBE AB

Placering

Gislaved

Kontaktperson

Esbe AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons