Utredningsingenjör Kemi - Oskarshamn

Mindment AB · Oskarshamn · Ansök senast 21 sep. (95 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

ReEnerfy är ett familjärt konsultbolag inom kärnkraftsindustrinsom står inför kraftig tillväxt och som erbjuder tjänster inom Radiofysik och friklassning av material. Kunder är bla Oskarshamns kärnkraftverk (OKG) och Barsebäcks kärnkraftverk.

Är du intresserad av kemiska processer i vätskor och elektronstruktur i material och vill du bidra till ett fossilfritt liv inom en generation?Som anställd i detta konsultbolagblir du en del av ett större mål: Att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Vi vill visa vägen mot en hållbar framtid och stimulera till ett klimatsmartare liv på alla plan. Detta kräver nya perspektiv, konkreta förändringar och en vilja att göra skillnad.

Vi letar efter en noggrann och ambitiös Utredningsingenjör inomkemi för att ansluta sig till vårt forskningsteam inom nukleär säkerhet.Arbetsuppgifter

Med din kompetens kommer du att bidra till att säkerställa att krav som ställs inom kemiområdetuppfylls fören effektiv och strålsäker avfallshantering.Du kommer att jobba med:

  • Rapporter och utredningar mot de krav som strålskyddsmyndigheten ställer på verksamheten.Utredningarna rör Vatten, Luft (filter), Betong, stål mm.

Dina kvalifikationer

  • Du har en civilingenjörsutbildninginom kemiteknik samt relevantarbetslivserfarenhet.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet inomKärnkraftsområdet.
  • Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och på engelska.
  • OBS! Du är enbart svensk medborgare utan andra medborgarskap/tidigare medborgarskap.

Du som personVi söker dig som trivs i en föränderlig roll där du uppmuntras hitta lösningar på komplexa frågeställningar. Eftersom arbetet generellt delvis utförs på distans är även kommunikativ förmåga viktig. I det inkluderas att du är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift och skriver rapporter som är tydliga, strukturerade och välformulerade.

Du kommer att ingå i ett team som värdesätter öppenhet och samarbete och arbetar för ett positivt arbetsklimat med en bra gemenskap. Du kommer att arbeta med mycket kompetenta kollegor både inom den egna enheten och inom andra discipliner.

Vi vet att våra anställda är nyckeln till vår framgång. För oss är din utveckling viktig och därför kommer vi alltid att uppmuntra dig till att använda dina kunskaper och ge dig möjligheter till att utvecklas genom nya utmaningar, utbildningar och kompetensöverföring. Hos oss får du förtroendet att agera med stor frihet och eget ansvar, vilket tillsammans med bra arbetsvillkor och ömsesidigt förtroende ger en hög flexibilitet och balans mellan arbete och privatliv.PlaceringsortOskarshamn, på platsminst 2,5 dagar per vecka och övrig tidpå distans.Vi erbjuder dig-Tillsvidareanställning-Förmånliga villkor-Mycket goda karriärmöjligheter-Långsiktiga och stimulerande uppdrag-Goda utbildningsmöjligheter

Om du vill vara en del av framstegen mot fossilfri energi, välkommen att söka denna spännande möjlighet!

www.reenerfy.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mindment AB

Placering

Oskarshamn

Kontaktperson

Mindment AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons