Uthyrare till Ikano Bostad!

Devotum · Stockholm · Ansök senast 28 juni (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med och driva vår fastighetsförvaltning framåt? Nu söker vi en självständig, engagerad och målmedveten uthyrare av vårt bostadsbestånd i Stockholmsområdet med huvudsak i söderort.

I den här rollen kommer du att sköta hyresadministrationen inom förvaltningsuppdraget och tillsammans med ansvarig förvaltare se till att bostadsuthyrningen fungerar väl.

Om Ikano BostadVi är en långsiktig fastighetsägare och bostadsutvecklare som med omtanke och engagemang utvecklar hållbara stadsdelar och bostäder i Sverige och Danmark. Ikano Bostad ingår i Ikano Group, en internationell företagsgrupp startad av Ingvar Kamprad, grundaren till IKEA. Vårt ledord är ”på schyssta villkor”, vi bryr oss om varandra, de samhällen vi verkar i och vår planet. Läs mer om oss.

Om tjänstenSom uthyrare hos oss kommer du att, i nära samarbete med ansvarig förvaltare och uthyrarkollegor:

  • Ansvara för uthyrning av bostäder i förvaltningsområdet
  • Hantera uppsägningar
  • Administrera krav- och avtalshantering
  • Administrera hyresgästanpassningar/standardförbättringar
  • Delta i det interna förbättringsarbetet, exempelvis utifrån resultatet av AktivBo

Din profilVi söker dig som har:

  • Gymnasiekompetens
  • Kunskap inom hyresjuridik
  • Minst 3 års erfarenhet av arbete som uthyrare i ett bostadsförvaltande bolag
  • Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska, ytterligare språk är meriterande
  • B-körkort samt tillgång till egen bil

Meriterande:

  • Kunskap i fastighetssystemet Vitec och/eller HomeQ
  • Erfarenhet av upphandlingar och förhandlingar

Eftersom du blir en mycket viktig representant för Ikano Bostad är dina personliga egenskaper viktiga för oss.

Vi tror att du är ansvarstagande och noggrann med en hög servicekänsla. Du arbetar strukturerat och är en analytisk person med ett ekonomiskt sinne som drivs av att skapa kundnytta och långsiktiga relationer. I rollen är det viktigt att vara självgående men också att kunna stötta kollegor där det behövs. Du är flexibel och pragmatisk och har ett helhetsperspektiv, du är trygg i att fatta beslut och tar gärna egna initiativ. För att lyckas i rollen behöver du vara bekväm med att möta människor med olika bakgrund och perspektiv.

Vi strävar efter en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald.

Vårt erbjudande Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Bli en del av ossI den här rekryteringen samarbetar vi med Devotum. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning om sex månader. Tillträdesdatum så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Mer information om tjänsten kan ges av ansvarig rekryterare Sanna Jurén på 072-8978265. Vi går igenom alla ansökningar löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt men senast den 2024-06-28.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Devotum

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Devotum AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons