Jobbsafari är en del avschibsted logo

Uppdragsledare Säkerhet till Living Borås/Göteborg

Uppdragsledare Säkerhet till Living Borås/Göteborg

Vinnergi · Göteborg · Ansök senast 12 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ge Liv åt Din Karriär i Säkerhetsvärlden – placeringsort i Borås eller Göteborg!

Drömmer du om att vara en nyckelspelare i att forma framtidens säkerhetslandskap? Hos oss får du chansen att göra just det – och ännu mer! Vi söker nu en passionerad och erfaren person att tillsätta som Uppdragsledare till vårt Säkerhetsteam. Hoppas du är redo för en spännande resa och vill vara med och fortsätta bygga på vår gruppering inom säkerhet i Borås eller Göteborg. Låt oss tillsammans skapa framtidens säkerhetslösningar och göra världen till en säkrare plats!

Din Resa Hos Oss:

Som Uppdragsledare inom säkerhet kommer du att vara spindeln i nätet och dra i trådarna för att säkerställa att varje projekt når sin fulla potential. Din dag kommer att fyllas med en mängd olika ansvarsområden, från projektering och ledning till affärsutveckling och relationsskapande arbete.

Dina Uppgifter Inkluderar:

Att vara arkitekten bakom säkerhetsanläggningar av alla slag, från avancerade passerkontrollsystem till inbrottslarmsystem och brandsäkerhetslösningar – Eller har du kanske bakgrund som ger dig god kunskap inom lås och beslagning – hör av dig så pratar vi vidare.

Att leda och samordna ett team av experter för att säkerställa smidiga projektgenomföranden och leverera högkvalitativa resultat till våra kunder.

Att bygga upp och vårda relationer med kunder och partners för att skapa nya, spännande affärsmöjligheter och förankra vår närvaro som ledare inom säkerhetsbranschen.

Vi SökerDig Med:

Vi söker dig med en passion för säkerhet och en gedigen bakgrund inom säkerhetsbranschen. Arbetar du idag kanske som arbetsledare på ett företag där ni levererar anläggningar inom fysisk säkerhet – inbrottslarm, passagesystem, CCTV, brand- och utrymningslarm? Vi söker dig!

Du har en teknisk briljans och en förmåga att se möjligheter där andra ser hinder. Som person är du driven och strukturerad med en stark vilja att utvecklas och driva innovation framåt.

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras. Vid frågor gällande bakgrundskontroll och säkerhetsprövning, kontakta ansvarig rekryterare.

Vad Vi Erbjuder:

På vår spännande resa får du en unik möjlighet att vara med och forma och bygga upp ett affärsområde. Du kommer att delta i spännande nationella uppdrag. Dessutom erbjuder vi en kultur som värdesätter din personliga och professionella utveckling och ett värderingsstyrt företag där du är en del av ett passionerat team som älskar det de gör.

Din Framtid Börjar Här:

Välkommen till en arbetsplats där du inte bara gör skillnad – du skapar den! Har du frågor om rollen eller är redo att anta utmaningen? Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Låter rollen intressant, såtveka inte att ansöka redan idag.

Kontakta Alexander Fransson på 070-426 13 58 och låt oss tillsammans skapa en säkrare och mer spännande framtid!

Om Vinnergi:

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.Hos Living blir du en del av ett växande team Elkonsulter som löser utmaningar för verksamheter inom fastighet och indistrusegementet. Här får du vara med och bidra till den digitiala revolutionen inom fastigheter. Läs mer om oss på Living och lär känna oss som jobbar häreller spana in vår Linkedin eller vår podd Work At Vinnergi

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor.

Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vinnergi

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Vinnergi AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons