Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska till Geriatrisk akutvårdsavdelning, Sunderbyn sjukhus

Undersköterska till Geriatrisk akutvårdsavdelning, Sunderbyn sjukhus

Region Norrbotten · Luleå · Ansök senast 31 maj (27 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Välkommen till  GAVA! Vi är en stimulerande och inspirerande arbetsplats som möter de gamla i vården. Vi arbetar med att få vården att bli så individ anpassad och vi jobbar hela tiden med patienerna i fokus.  

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kunskaper i svenska språket nivå C1. Meriterande är erfarenhet av arbete med äldre. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du initiativtagande, kommunikativ, strukturerad, serviceinriktad och självgående. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra.


Det här får du arbeta med
På vår arbetsplats gillar vi att förändra vår verksamhet till det bättre, genom att testa, utvärdera och införa. Här arbetar du med akutsjukvård för de mest sköra äldre. Du samarbetar med övriga professioner i det geriatriska teamet för att uppnå bästa möjliga medicinska och rehabiliteringsmässiga resultat och så hög grad av självständighet som möjligt för patienten. Som undersköterska på GAVA är du den närmaste kontakten med patienten. Du ansvarar för den basala omvårdnaden, tar prover och kontroller och dokumenterar ditt arbete. Allt i ett nära samarbete med den omvårdnadsansvariga sjuksköterskan.

Här får du komma till en arbetsplats där vi stöttar varandra och har roligt på jobbet. 

Det här erbjuder vi dig
- Individanpassad introduktion
- ProAct utbildning
- Mentorskap
- Vi erbjuder dig tillgång till en digital utbildning ”Geriatriskt kompetensbevis”, en utbildningsserie som består av 18 föreläsningar/utbildningsfilmer
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige


Information om tjänsten
Anställningen är ett vikariat på heltid med möjlighet till tillsvidareanställning. Arbetstid dagk/kväll.  Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Norrbotten

Placering

Luleå

Kontaktperson

REGION NORRBOTTEN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons