Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållstekniker

Uniflex Karlstad · Kil · Ansök senast 24 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Spännande möjlighet som Underhållstekniker!

Är du en problemlösare med öga för detaljer? Då kan du vara precis den vi söker för rollen som Underhållstekniker med fokus på förebyggande underhåll och åtgärdshantering.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär som Underhållstekniker? Detta är en rekrytering för kunds räkning, med placeringsort Kil. Mer information ges vid eventuell intervju.

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med din ansökan.

Om tjänsten:

Du kommer du att ha en central roll hos vår kund och ingå i avdelningen underhåll. Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar att utföra reparationer, genomföra förebyggande underhållsåtgärder samt snabbt och effektivt hantera eventuella driftstörningar.

Dessutom kommer du att få möjligheten att bidra med förbättringsförslag och implementera beslutade åtgärder, samt ansvara för planering och rapportering inom vårt underhållssystem. Vi uppmuntrar också till deltagande i utformningen av metoder och rutiner för att optimera vårt arbetssätt.

Vem är du?

Vi letar efter dig som har en gymnasieutbildning från Industriprogrammet eller motsvarande, tillsammans med erfarenhet från liknande underhållsarbete. Det är meriterande om du också innehar truck-, travers- och liftkort samt utbildning inom underhåll och/eller el.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom säkerhetstänk, förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar samt ordningssinne och struktur. Vi tror att du har en naturlig fallenhet för systematiskt förbättringsarbete med målet att öka effektiviteten både för anläggningen samt din grupps effektivitet.

Vad vi erbjuder:

  • En positiv arbetsmiljö med engagerade kollegor.

  • Varierande arbetsuppgifter som utmanar och utvecklar.

  • Möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling genom utbildning och erfarenhetsutbyte.

Om verksamheten:

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Uniflex Karlstad

Placering

Kil

Kontaktperson

Uniflex Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons