Underhållstekniker / mekaniker

WRKFRC · Borås · Ansök senast 29 sep. (123 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du den person som brinner för underhåll och som vill hjälpa oss att hitta långsiktiga lösningar på våra maskiner och produktionsverktyg? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som underhållstekniker hos Hultafors kommer du att ställas inför många spännande och utmanande uppgifter. Du kommer tillhöra ett team som ansvarar för förebyggande underhåll, förbättrande underhåll samt avhjälpande underhåll på deras maskiner och produktionsverktyg. Skiftarbete kan på sikt bli aktuellt i den här rollen.

Om du har en bakgrund som underhållstekniker, alternativt annat verkstadstekniskt arbete, och dessutom är ordningsam och strukturerad så välkomnar vi dig till att bli vår nya kollega.

Vi söker dig som har:

  • Grundläggande kunskaper inom digitala hjälpmedel såsom underhållssystem mm.
  • Grundläggande elkunskaper
  • Erfarenhet av mekaniskt arbete
  • Har ett stort teknikintresse
  • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet inom underhåll eller annat verkstadstekniskt arbete
  • Är nyfiken, noggrann och engagerad med ett utvecklat säkerhetstänk både vad gäller personlig säkerhet och processäkerhet
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av maskinbearbetning (svarvning / fräsning)

Om digDu har ett personligt engagemang och en god förmåga att vara flexibel och snabbt kunna växla mellan att se helhetsperspektiv och gå ner på detaljnivå. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Du kommer vara stationerad på vår produktionsenhet i Hultafors (mellan Göteborg och Borås).

Om HultaforsI Hultafors sortiment har vi ett starkt erbjudande av premiumhandverktyg som utvecklas i nära samarbete med våra slutkunder som ställer höga krav på kvalitet, prestanda och design. Knivar, tumstockar, mätband, bräckjärn, spett, vattenpass m.fl. är exempel på produktkategorier där Hultafors är framstående.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WRKFRC

Placering

Borås

Kontaktperson

WRKFRC Bemanning & Rekrytering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons