Jobbsafari är en del avschibsted logo

Transportadministratör sökes till Skeppning på Ahlstrom Ställdalen AB

Transportadministratör sökes till Skeppning på Ahlstrom Ställdalen AB

AHLSTROM STÄLLDALEN AB · Ljusnarsberg · Ansök senast 25 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Skeppningen i din ansökan

Vi söker: Vikarierande Transportadministratör till vår transportavdelning

Vi söker nu en person som skall stärka vår transportavdelning under ett års tid då en av våra kollegor börjar studera! Tjänsten är ett vikariat med flexibelt startdatum som sträcker sig fram till mitten av juni 2025.

Arbetsuppgifterna består av att bemöta chaufförer och distributörer både på plats och via mail eller telefon. Du bokar transporter och är ansvarig över all kommunikation med transportören och kundsupport. Du säkerställer att rätt dokumentation följer med leveranser och i arbetet förekommer även en del problemlösning där du samarbetar med transportören för att rätta upp felaktigheter. Skeppningen samarbetar tätt med vår interna Customer Service för att säkerställa att rätt material skickas iväg i rätt tid, till rätt kund. De system du använder i arbetet är mestadels Unifaun och Orderplan, har du erfarenhet av dessa eller andra transportsystem anses det meriterande.

Arbetstiden är heltid, dagtid 07.30 - 16.30 med möjlighet till flextid. I arbetet jobbar du i ett team och det är därför viktigt att din svenska och engelska är lätt att förstå och du har lätt att ta emot instruktioner i en ibland bullrig miljö.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är strukturerad och stresstålig, samt har en förmåga att hålla många bollar i luften. Du är van att arbeta strukturerat då transportkontoret hanterar många bokningar per dag. Som person är du prestigelös och villig att hugga i där det behövs. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du har en pågående eller avslutad Logistikutbildning på eftergymnasial nivå. Tidigare erfarenhet av transporthantering och bokning eller annat administrativt arbete är önskvärt.

Då vi arbetar med löpande urval av ansökningar är det därför möjligt att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du söka tjänsten eller har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta rekrytering.stalldalen@ahlstrom.com

#jobbjustnu


Ahlstrom som arbetsgivare

Vi är stolta över att vara en del av Ahlstrom som är världsledande i att kombinera fiber till hållbara specialmaterial. Vårt mål är att rena och skydda, med varje fiber, för en hållbar värld. Vår vision är att vara företaget som väljs för sina hållbara specialmaterial av alla våra intressenter. Vi betjänar fem växande och distinkta slutmarknader, som utgör grunden för våra fem divisioner: Filtration (filtrering), Food & Consumer Packaging (mat och konsument-förpackningar), Healthcare (hälsovård), Building Materials (byggmaterial) and Technical Materials (tekniska material). Vår omsättning 2023 var EUR 3,0 miljarder och antalet medarbetare är cirka 7000. Läs mer på www.ahlstrom.com.

Om Ahlstrom Ställdalen

I Ställdalen är vi specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är syntetiska material som har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, förstärkning vid formgjutning, color catcher, stöd för plantering samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av våra produkter. Vi är idag ca 150 anställda och du omfattas av förmånligt förhandlade försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi vill även att du som bor utanför Ljusnarsbergs kommun ska få de bästa möjligheterna att arbeta hos oss, därför erbjuds du ett pendlarkort i kollektivtrafiken där du får räkna restiden som arbetstid när du jobbar på tåget.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AHLSTROM STÄLLDALEN AB

Placering

Ljusnarsberg

Kontaktperson

Ahlstrom Ställdalen AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Skeppningen i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons