Träarbetare med yrkesbevis Building Sydväst

Träarbetare med yrkesbevis Building Sydväst

NCC · Halmstad · Ansök senast 28 juni (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi förstärker vår byggservice och entreprenadsida
På NCC vill vi gärna ha våra egna träarbetare, då vi hoppas och tror att du som anställd hos oss får en större inblick och känsla för de projekt du är med i. Nu söker vi både träarbetare till vår nyproduktion och till vår byggservice verksamhet

Tjänsten som Träarbetare byggservice
Som träarbetare inom byggservice har du ett mycket självständigt och omväxlande arbete då du själv planerar din dag utifrån de ärenden som du får tilldelade dig idag via mejl.  Du bokar själva möten med berörda beställare/kunder och beställer material. Uppdragen varierar i både till storlek och omfattning. Du har hela ansvaret från start till genomförande. Du har tillgång till en egen servicebil.

Ett arbete för dig som gillar att själv få styra upp din dag och som trivs i en roll där du kan göra skillnad!

Tjänsten som Träarbetare entreprenadsidan
Som träarbetare inom entreprenadsidan har du ett varierande arbete eftersom du får arbeta med allt i från nyproduktion, ombyggnation till renovering. Arbetet bedrivs både självständigt och i små eller stora lag. Vi lovar dig ett omväxlande och stimulerande arbete inom ett företag som har stort fokus på att skapa en god arbetsmiljö och laganda.

Oavsett om du arbetar som träarbetare med byggservice eller på entreprenadsidan är du välkommen till ett företag som har stort fokus på att skapa en god arbetsmiljö och laganda. NCC både erbjuder och villkorar att ni använder bra och rätt säkerhetsutrustning för att skydda er.

Om avdelning Building Sydväst
Avdelningen bygger och renoverar allt ifrån kommersiella och offentliga byggnader till bostäder i Halland, Nordvästra Skåne och Östra Skåne. Vi är ca 220 engagerade medarbetare.

Din profil som träarbetare
Du har yrkesbevis
som träarbetare och minst fem års erfarenhet inom byggservice eller entreprenad

Du är trygg i din roll och trivs med att arbeta självständigt vilket innebär att du kan fatta beslut och planera ditt arbete. Du värdesätter dina kunskaper som träarbetare och känner stolthet över att göra ett bra arbete, som bidrar till att vår kund blir nöjd. En del dagar går arbetet enligt planerna medan en annan dag måste du använda din kreativa förmåga för att lösa de problem som uppstått.

Du trivs med att möta nya människor och bygga relationer.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt är van att arbeta med olika IT-verktyg.

Vår säkerhet ute på arbetsplatserna står högst på vår agenda. Därför är det viktigt att du ställer upp på våra säkerhetskrav samt att du ställer upp på våra värderingar; Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning. Lön enligt byggavtalet. B-körkort är ett krav. Ditt arbetsområde är södra Halland. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

NCC erbjuder
NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och interna utbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, förskottssemester samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och Ansökan

Om du är intresserad och uppfyller kraven gällande yrkesbevis är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev via länken nedan. Sista ansökningsdagen är 2024-06-28. Har du frågor är du välkommen att kontakta Projektstöd Anders Ljung, på telefon 070-658 70 28.
Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 NCC - ett av de ledande företagen i Norden

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NCC

Placering

Halmstad

Kontaktperson

NCC AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons