Jobbsafari är en del avschibsted logo

Timvikarie till Vargön

Ao Assistans AB · Trollhättan · Ansök senast 31 maj (47 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vi söker dig, kvinnlig assistent som är 35+ och som har erfarenhet av ALS och som förstår vad sjukdomen och dess omsorg innebär. Vår kund kräver hjälp med allt i sin vardag. Kundens funktionshinder kräver att du är rak och tydlig i din kommunikation och det innebär att du talar korrekt svenska, om du dessutom talar finska är det en stor merit. Du ska ha god fysik, tålig och stark och inte vara rädd att ta i.

Du kommer att arbeta via insatser enligt hälso och sjukvårdslagen och kommer att få mer information om vår kunds omsorgsbehov vid en ev anställningsintervju.

Vår kund har assistans dygnet runt och man jobbar alltid två. Kunden använder livsuppehållande utrustning så du kommer att få en inskolningsperiod på några dagar och delegationsutbildning innan du börjar din riktiga anställning.

Idag har vi en stabil personalgrupp men vi söker dig som kan hoppa in som timvikarie vid behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att ni trivs tillsammans.

Du kommer att få en detaljerad beskrivning av vårdbehovet vid en ev. intervju. Intervjuer kommer att göras av kunden själv i dennes hem.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ao Assistans AB

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

Ao Assistans AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons