Jobbsafari är en del avschibsted logo

Testutvecklare-Mekatronik

Prevas · Västerås · Ansök senast 26 sep. (127 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

PåPrevas tror vi påatt teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar ochhar full tilltro till attdu som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro påmänniskan ochärövertygade om att din utvecklingär vår utveckling. Vi vet ocksåattvår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur påjust det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.PåPrevas i Västeråskommer du tillsammans med drygt 200 fantastiskakollegor vara en nyckeltillgång inom ditt unika kompetensområde. Rollen I den här rollen kommer du utveckla såväl programvara som hårdvara inom test, verifiering och analyssystem påuppdrag av kunder i hela Norden. Vi är ett mindre team idag, med en stark ambition att växa i takt med våra kundförfrågningar. Teamet ansvarar för kravhantering, design, konstruktion och idrifttagning. Tillsammans har vi levererat avancerade system inom branscher som medtech/healthcare och tillverkande industri.

Uppdragen drivs i kundnära projekt från Prevas huvudkontor i Västerås. Du får möjlighet till både självständigt arbete och att verka i större team. Att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta är en självklarhet.

Prevas är också partner till National Instruments vilket alltid ger tillgång till de senaste programvarorna. Samarbetet möjliggör en bra plattform för din kompetensutveckling inom området. Tillsammans kan National Instruments och Prevas erbjuda kunder nyckelfärdiga lösningar och inbyggda system.

Din bakgrund Vi söker dig som har kunskap av både hård- och mjukvaruutveckling och troligtvisär du genuint intresserad av teknik påbred frontäven påfritiden.

I bagaget har du sannolikt en civil- ellerhögskoleingenjörsexamen inom Mekatronik, Robotik eller motsvarande. Du harnågot eller gärna fleraårspraktisk erfarenhet av t.ex testsystemutveckling baserat på LabView eller liknande system.

Meriterande om du har med dig kunskap och erfarenhet från något av dessa områden:

  • Design av testsystem
  • HIL
  • Spårbarhet och versionshanteringssystem
  • Elektronikkonstruktion
  • Mekanikkonstruktion
  • Projektledning
  • TestStand
  • National Instruments produkter (ex PXI,CompactRIO, DAQ osv.)

ÖvrigtDu kommer huvudsakligen jobba från Prevas härliga kontor i Västerås.

Kontakt För mer information kring tjänsten och Prevas i Västerås är du välkommen att kontakta Mattias Carlsson, mattias.carlsson@prevas.se, mobil: 0790665146

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prevas

Placering

Västerås

Kontaktperson

Prevas AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons