Teknisk projektledare

Semcon Sweden · Karlstad · Ansök senast 4 okt. (128 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du tidigare erfarenhet av projektledning och är redo att ta nästa steg i din karriär? Trivs du dessutom i en kommunikativ roll och har ett stort tekniskt intresse? Då kan detta vara tjänsten för dig. Just nu söker vi projektledare till vårt team i Karlstad.

I rollen som projektledare kommer du driva och leda projekt i varierande storlek och komplexitet, ibland flera samtidigt. För att lyckas är det viktigt att du har en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med människor i din omgivning. Du tycker om att arbeta nära dina projektmedlemmar samtidigt som du är van att föra tekniska dialoger med kunder och leverantörer.Som person är du bra på att planera och förutse risker i projekten och med den förmågan ligger du steget före. Du ärdrivande och lyhörd samt har en naturlig förmåga att leda, strukturera, planera och inspirera ditt team att ha fokus på rätt saker.

För att du ska lyckas i rollen behöver du ha många årserfarenhet av projektledning samt en utbildning till minst högskoleingenjör, gärna inom produktionsteknik, mekanik eller liknande. Det är bra om du har certifieringar inom agila arbetsmetoder och/eller projektledning (t.ex. Prince2, PMP, IPMA). Hos oss finns också möjligheten att utbilda dig vidare till en certifiering i vår egen projektmetodik, XLPM.

Svenska och engelska i både tal och skrift samt att du har B-körkortär ett krav för tjänsten.

På kontoret i Karlstadhar vi en härlig kultur där vi så ofta som möjligt gärna träffas och byter erfarenheter. Vårt ingenjörsteam är byggt av olika erfarenheter och kompetenser, vi arbetar i projekt på plats hos någon av våra kunder eller i spännande utvecklingsprojekt inhouse.Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktiga för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på. Personalens intresseförening anordnar allt från aktiviteter på kontoret till härliga kvällar tillsammans på stan.

Hos oss på Semcon erbjuds du trygga villkor enligt kollektivavtal. Därtill erbjuder vi exempelvis konkurrensmässig månadslön, friskvård samt bonus om du hittar en ny kollega eller nytt uppdrag. Vidare erbjuds en flexibel arbetsplats samt bidrag till ditt hemmakontor för att främja en sund fysisk arbetsmiljö även vid hemarbete.

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen – varje dag.

Ansökan och kontaktIntervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten omfattas av försvarssekretess och om du blir aktuell kommer du att få genomgå en säkerhetsprövning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Semcon Sweden

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Semcon Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons