Tandsköterska sökes till Tandläkarna Narup & Ludwig

Tandsköterska sökes till Tandläkarna Narup & Ludwig

Min Byrå · Östersund · Ansök senast 17 juli (24 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Tandläkarna Narup & Ludwig i Östersund söker engagerad tandsköterska för att komplettera och utveckla vårt team. Vi är en modern och väletablerad tandläkarpraktik som strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård med fokus på patienternas hälsa och välbefinnande.

Arbetsuppgifterna inkluderar assistans vid tandläkarbehandlingar, sterilarbete, delegerade patientbehandlingar samt administrativa uppgifter.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull och har förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Tidigare erfarenhet som tandsköterska är meriterande, men vi välkomnar även nyexaminerade att söka.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling. Hos oss får du arbeta i en modern och välutrustad praktik där kvalitet och patientens behov står i fokus. Goda kunskaper i svenska är ett krav.

Om du är en empatisk, munter, driven och serviceinriktad person med passion för tandvård och vill vara en del av vårt team, skicka in din ansökan till oss idag. Vi ser fram emot att välkomna dig till Tandläkarna Narup och Ludwig i Östersund!

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning förekommer)Sysselsättningsgrad: 100%Arbetstider:varierade arbetstider på vardagar mellan kl. 07-19Tillträde: efter överenskommelseLön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag är 17 juli. Urval och intervjuer sker löpande.Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Min Byrå

Placering

Östersund

Kontaktperson

Min Byrå i Jämtland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons