Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandläkare

Hörby Tandvården AB · Hörby · Ansök senast 31 maj (4 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Nu behöver vi till vår klinik i Hörby en Tandläkare med stort engagemang för kvalitetsinriktad tandvård som tillsammans med oss vill skapa en trivsam tandvårds miljö för våra patienter.

Kliniken ligger i hjärtat av Hörby centrum en minut från busshållplatsen. Vår vision är bästa tandvård med personligt bemötande. Vi erbjuder tandvård för hela familjen.

Du ska älska ditt jobb, vara självständig och kunna skapa trygghet.

Tjänsten är deltid/heltidstjänst med möjlighet till tillsvidare anställning. Hos oss kommer du trivas som är intresserad av att jobba på en mindre mottagning med korta beslutsvägar, stor möjlighet att påverka och att arbeta långsiktigt med dina patienter. Du gillar att utvecklas och ta nya utmaningar. Det är viktigt att du är social och självständig. Du bör vara trygg i din yrkesroll som tandläkare och finna det stimulerande att hantera alla typer av patienter.

Vi erbjuder allt från barntandvård till implantat kirurgi och protetik. Det är således meriterande om du har erfarenhet inom dessa områden. Är du nyexaminerad hjälper vi gärna dig att utvecklas inom det område du finner intressant. Vi satsar även extra mycket på den digitaliserade tandvården.

Du ska vara flexible samt kunna arbeta både självständigt och i team. Hos oss finner du goda möjligheter till utveckling inom yrket.

Meriterade är erfarenhet av OPUS journalsystem. krav är svensk tandläkarlegitimation och flytande svenska i tal och skrift.

Start, anställningsform och omfattning: enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hörby Tandvården AB

Placering

Hörby

Kontaktperson

Hörby Tandvården AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons