Tandhygienist till Lövånger Tandvård

Dentalum · Skellefteå · Ansök senast 21 sep. (90 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du utbildad tandhygienist medminst ettårs erfarenhet ochdrivs av att göra skillnad för människors hälsa?Då har du chansen att arbeta på en familjär privatklinik i Lövånger med kompetenta kollegor, bra förmåner och goda utvecklingsmöjligheter.

Kliniken är en del av Dentalum som är en snabbväxande tandvårdsgrupp i Sverige. Tillsammans strävar vi efter att skapa en hållbar och långsiktig tandvård med patienternas och medarbetarnas välmående i fokus.

ARBETSBESKRIVNING

Tjänsten innebär ett roligt och meningsfullt arbete i ett tätt sammansvetsat team där vi strävar efter gemensamma mål. Vi är enflexibel verksamhet med korta beslutsvägar där vi som team utvecklar kliniken framåt.

Arbetsuppgifterna kommer variera då vi utför alla typer av behandlingar, från allmäntandvård till avancerad specialistvård, men består i grunden av sedvanliga arbetsuppgifter som tandhygienist.Dina arbetsuppgifter kommer bland annatatt inkludera förebyggande tandvård, undersökning och rengöring av tänder, samt utbilda patienterom god munhygien. Vi ser till att anpassa behandling efter varje individ för att uppnå bästa möjliga munhälsa.

Vi på Lövånger Tandvårdvärdesätter kvalitet och behandlingar som förbättrar patientens hälsa på lång sikt. Vi ser därför gärna att du sätter patienten i första rummet och har en holistisk syn på vården.

Det kan även förekommaresor i arbetetför exempelvis interna möten, leverantörsbesök, event och mässor.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är en kvalificerad tandhygienist med passion för ditt yrke och genuin vilja att göra skillnad för dina patienter. Du är lyhörd och förtroendeingivande i ditt patientbemötande samt har en god förmåga att arbeta båda självständigt och i team.

Du är strukturerad och noggrann och att hålla dig uppdaterad med det senaste inom tandvård och munhälsaär en självklarhet för dig. Du har vidare förmågan att förmedla information och kunskap på ett enkelt och lättförståeligt sätttill dinapatienter.

KVALIFIKATIONER

  • Legitimerad tandhygienist
  • Ett års erfarenhet inom yrket
  • Mycket goda kunskaper i svenska

OM KLINIKEN

Lövånger Tandvård ligger centralt i Lövånger ochbestår av 2 behandlingsrum. Du kommer att ingå iett härligt team med 1 tandläkare och 2 tandsköterskor.

På klinikerna använder vi Muntra som journalsystem, intraoral scanning och digital röntgen.

Läs gärna mer om vår klinik här:https://lovangertandvard.se/

ANSTÄLLNING

Anställningsform:Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Tjänstgöringsgrad: 100%, kan diskuteras.

Start: Så snart som möjligt.

Ersättningen: Fast månadslön där du också får del av andra konkurrenskraftiga anställningsförmåner.

ANSÖK

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

OM DENTALUM

Dentalum är en snabbt växande tandvårdsgrupp i Sverige som vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård där patienternas och medarbetarnas välmående är i fokus. Vi vill skapa den bästa möjliga miljön för både patienter och personal. Besök oss på www.dentalum.com för mer information!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dentalum

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Dentalum Operations AB (publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons