Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandhygienist - Polish speaking

Tandhygienist - Polish speaking

AMA Dental · · Ansök senast 31 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om jobbet

Vi söker en erfaren och engagerad tandhygienist att ansluta till vårt team på en modern tandläkarmottagning i Johanneshov. Hos oss kommer du att arbeta tillsammans med allmäntandläkare, specialister och tandsköterskor för att erbjuda högkvalitativ tandvård till våra patienter. Vi erbjuder både heltids- och deltidsmöjligheter för att passa dina behov och önskemål.

Kliniken är välutrustad med modern teknik och utrustning, vilket ger dig möjlighet att arbeta effektivt och erbjuda den bästa möjliga vården till våra patienter. Vi är en framåtsträvande klinik som alltid är angelägna om att utvecklas och förbättra vår service.

Vi söker dig som är engagerad, självgående och har goda kliniska färdigheter. Du är en lagspelare och är van vid att arbeta i en teammiljö. Du kommer att vara ansvarig för att utföra tandhygienistbehandlingar, inklusive terapiplanering, genomförande av behandlingar och förebyggande vård. Du kommer också att vara involverad i att ge patientundervisning och rådgivning om tandhygien och oral hälsa.

Krav:

  • Legitimerad tandhygienist med erfarenhet
  • Goda kliniska färdigheter inom tandhygien
  • Förmåga att arbeta självständigt och i team
  • Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att ge patientundervisning
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, trevlig arbetsmiljö och möjligheter till fortsatt professionell utveckling. Du kommer att vara en viktig del av vårt team och bidra till att erbjuda våra patienter den bästa möjliga tandvården.

Om företaget:

Vår tandläkarmottagning är belägen i Johanneshov och är en modern och väletablerad klinik med erfarna tandläkare och specialister. Vi fokuserar på att erbjuda kvalitativ tandvård och lägga stor vikt vid att bygga starka och långsiktiga relationer med våra patienter.

Ansökan:

Om du är en erfaren och engagerad tandhygienist som söker en ny utmaning, är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team!


Kvalifikationer

Svensk tandläkarlegitimation. Kunskaper i polska, i både tal och skrift. Professionell i din yrkesroll. Övriga språkkunskaper är ett plus liksom kunskap i muntra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Yrkeserfarenhet är meriterande, men även du som är ny i yrket är välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AMA Dental

Kontaktperson

AMA Dental AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons