Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare till Fristad Konsult

Progrits · Borås · Ansök senast 28 sep. (151 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med och utveckla system som hjälper Sveriges kommuner bli mer effektiva med dina skattepengar? Vill du vara en del av ett företag där du är mer än bara en i mängden? Vi på Fristad Konsult söker nu en Systemutvecklare till vårt innovativa och härliga gäng.

Fristad Konsult är baserat i Fristad och utvecklar det kompletta digitala stödet för teknisk förvaltning/intern serviceförvaltning. Vår plattform heter KomMa och vi utvecklar den internt - vilket betyder att vi kan systemet utantill och tar stolthet i det vi utvecklar.

Om rollen

Som Systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med hela utvecklingsprocessen, från planeringsstadiet till utveckling, testning och implementation. Du kommer arbeta med både frontend och backend där ditt eget intresse bestämmer om du lägger din tyngd mer mot front eller back. Vi är en liten organisation där du kommer få ta stort ansvar för produkten och vara nära besluten. Du kommer tillsammans med ditt team ha ansvar för produkten och har ni en idé på hur produkten kan utvecklas är det kort sträcka från idé till beslut. Organisationen andas öppenhet och kompetensdelning, där du har fördelen att arbeta tätt ihop med kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.

Om dig

Hos oss kommer du att jobba med komplexa lösningar så vi ser gärna att du har en passion för utveckling och ny teknik, att du tycker om att lösa problem och har en fallenhet för att analysera och gå vidare med lösningar

Du trivs som fisken i vattnet i ett mindre bolag där ditt engagemang tillsammans med din tekniska kompetens får fritt spelrum. Eftersom du gillar att ta dig an stora som små projekt, är vår sammansvetsade organisation där det händer mycket, en attraktiv plats för dig nu när du börjar känna dig redo för nya utmaningar

För att må bra, trivas och bli framgångsrik i rollen är din inställning lika viktig som din erfarenhet, vi ser dock gärna att du:

  • Har något år erfarenhet av mjukvaruutveckling
  • Har vana att arbeta med .NET och SQL
  • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av Blazor och automatiserade tester.

Vilka vi är

Fristad Konsult är ett produktbolag med över 25 års erfarenhet av att effektivisera kommuner och kommunala bolags arbetssätt. Det är vi som står bakom KomMa, ett komplett digitalt stöd för kommuners tekniska förvaltning. Utvecklingen och administreringen av KomMa sker i egen regi från vårt kontor i Fristad strax utanför Borås - medan våra kunder spänner över hela landet! I kundbasen finns både små och stora kommuner som använder någon av KomMas olika moduler för bland annat tidsrapportering, arbetsorder och fordonsadministration. Med våra tjänster skapas bättre rutiner och ett smartare arbetssätt som sparar både tid och minimerar onödiga kostnader. I slutändan innebär det en bättre service och kvalitet till kommunens invånare!

Vi som arbetar här är alla involverade och har stolthet för den produkten vi utvecklar. Genom den stora årliga uppdateringen av KomMas alla delar hänger produkten ständigt med i teknikens utveckling, samtidigt som det också är viktigt för oss att se till användarnas behov och önskemål. Det är tillsammans med dem som vi ser till att KomMa aldrig slutar förbättras och utvecklas.

Vi är idag 9 anställda där vi alla drar vårt strå till stacken och kavlar upp ärmarna när det behövs - vi ställer alltid upp för varandra! Vi hoppas att du ska trivas i ett mindre bolag med korta beslutsvägar, där vi främjar innovation och samarbete.

Låter det intressant - kontakta oss!

Låter det här som ett team, en arbetsmiljö och kultur du skulle kunna trivas i – då vill vi gärna höra mer från dig! Sök jobbet, connecta med oss eller dela detta med någon du tror skulle passa in.

Har du frågor om tjänsten, teamet eller företaget hör du av dig till Hilding Herrström, Tech Talent Acquisition Specialist på Progrits.

En del av Progrits

Fristad Konsult är sedan 2022 en del av Progrits – en nordisk mjukvarukoncern med ett tiotal entreprenörsdrivna bolag inom branscherna fordon, transport & logistik samt integrerad e-handel. Vi drivs av teknisk innovation, med kravet att kundnyttan alltid står i centrum. Sedan 2023 är Progrits en del av Axcel, ett nordiskt riskkapitalbolag med stort intresse för tech-sektorn.

Progrits innebär ökade möjligheter för utveckling både för oss som företag och för dig som anställd. Det innebär dessutom en större trygghet då satsningar görs på lång sikt och med uthållighet.

Är du som oss, tror vi att du vill känna meningsfullhet på jobbet och vara med om att göra Fristad Konsult till ett ännu bättre och roligare ställe att jobba på. För roligt är viktigt jobbet är en för stor del av livet för att inte ha kul.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Progrits

Placering

Borås

Kontaktperson

Progrits AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons