Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemutvecklare inom Databasdrift till Saab Group IT!

Systemutvecklare inom Databasdrift till Saab Group IT!

Xamera · Linköping · Ansök senast 27 okt. (160 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten:

Saab Group IT söker nu en systemutvecklare till det team som jobbar med databasdrift. I rollen som systemutvecklare kommer du arbeta både med utveckling av befintliga plattformar samt helt nya verktyg och plattformar. Du kommer jobba med drift, förvaltning och utveckling av de tjänsterna sektionen levererar, framförallt med deras Oracle-tjänst. Här får du en spännade möjlighet att lära dig allt om hur en modern plattform för systemkritiska databaser byggs och driftas. Du får jobba tillsammans med ett erfaret team med god laganda!

Vi söker dig som:

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, IT, data eller liknande område. Du har kunskap och intresse av databaser samt automation, Linux och till viss del hårdvara. Som person är du lyhörd, kommunikativ samt trivs med att komma med förslag och initiera förbättringar.

Om företaget:

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Praktisk information:

Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Xamera

Placering

Linköping

Kontaktperson

Xamera AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons