Jobbsafari är en del avschibsted logo

Timanställning som Support Agent till vårt Center Of Excellence

Timanställning som Support Agent till vårt Center Of Excellence

FedEx Express Huvudkontor · Upplands Väsby · Ansök senast 31 maj (14 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vi söker en stresstålig person med mycket vana att jobba med trafiksamordning, kundtjänst eller liknande uppgifter. Gärna med erfarenhet från expressbranschen. Datavana, svenska och engelska i tal och skrift är extremt viktigt att ha med sig.

Du skall vara lättlärd, ivrig att utvecklas och viktigast att du har en stark känsla för service.

Vi finns på sex kontinenter och i fler än 220 länder och territorier. Vi erbjuder möjligheter i vårt vidsträckta nätverk med över 5 000 nav och anläggningar som gör det möjligt för oss att leverera över 15 miljoner försändelser varje dag. Vårt mål är att bidra till samhället genom att långsiktigt öka möjligheterna för våra kunder och vår verksamhet att växa under ansvar.

Vårt engagemang för att flerfaldigt bidra till det bästa för samhället, människors potential och miljön vägleder oss i allt vi gör.

Bli en del av vårt team som ständigt arbetar för att leverera dagens viktigaste försändelse för någon någonstans. På FedEx blir du en del av ett team som hjälper till att knyta samman världen genom att möjliggöra global handel som hjälper företag att växa, gemenskaper att blomstra och människor att utvecklas. Via stöd, utveckling och möjligheter, både personligt och professionellt, formar vi en kultur där människor levererar enastående upplevelser och service i världsklass.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FedEx Express Huvudkontor

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

Federal Express Corporation (Usa) Filial Sverige

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons