Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sugen på gruvindustrin i sommar? Sök sommarjobb på Zinkgruvan Mining!

Sugen på gruvindustrin i sommar? Sök sommarjobb på Zinkgruvan Mining!

Zinkgruvan Mining AB · Askersund · Ansök senast 31 maj (46 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Zinkgruvan Mining bryter malm och producerar koncentrat av zink, koppar och bly. Metaller har en avgörande betydelse för ett modernt samhälle. Det gör oss till en viktig aktör i klimatomställningen. På Zinkgruvan Mining kombinerar vi långsiktig hållbarhet med digital utveckling och stolt tradition.

Zinkgruvan Mining finns strax utanför Askersund, nära både natur och storstad. Vi är inte bara Sveriges äldsta och sydligaste gruva i bruk. Vi är en arbetsplats för 460 medarbetare med många olika yrkesroller. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med varierande uppgifter och stora utvecklingsmöjligheter, även internationellt.

Zinkgruvan Mining är en del av den internationella koncernen Lundin Mining, ett diversifierat kanadensiskt gruvföretag med verksamhet i Argentina, Brasilien, Chile, Portugal, Sverige och USA, som huvudsakligen producerar koppar, nickel och zink.


Sugen på gruvindustrin? Sök Sommarjobb till oss på Zinkgruvan Mining sommaren 2024!


Vill du arbeta i en spännande bransch för en hållbar framtid? I så fall kanske ett sommarjobb hos oss på Zinkgruvan Mining AB skulle vara något för dig!


Vi söker nu sommarjobbare till flera av våra yrken när ordinarie personal är på semester. Hos oss kan du arbeta med många olika saker och vi söker personal till både våra ovanjordanläggningar och underjordsanläggning.


Som sommarjobbare hos oss får du möjlighet att utveckla dina kompetenser i en unik industri! Vi söker sommarjobbare till en mängd olika tjänster. Vi söker processoperatörer till vårt anrikningsverk. Till gruvverksamheten söker vi bergarbetare, lastare, fordonsmekaniker, tungmekaniker, elektriker, snickare, processledare och maskinförare mm. Vi söker också drifttekniker till våra dammar, fastighetsskötare, receptionist samt medarbetare till vårt förråd. Många av våra sommarjobb börjar redan på våren för att du ska hinna lära dig ditt sommarjobb.


Krav för att få jobba hos oss

• Du ska ha fyllt 18 år

• B-körkort för manuell bil

• Pågående eller avslutad gymnasieexamen.


Kompetenser som är meriterande för våra sommarjobb är följande

• Tidigare erfarenhet av bergarbete

• Utbildning inom bygg och anläggning, maskinförare, mekaniker, elektriker, svets.

• Truckkort

• C-körkort


Hur ansöker du?

• Bifoga ditt CV, var noggrann med att specificera dina kunskaper, erfarenheter och utbildningar.

• Ange vilka körkort du har samt om du har truckkort.

• Bifoga ett personligt brev där du berättar om varför du skulle passa hos oss. Skriv gärna där om det är något speciellt arbete som du är mer intresserad av.


Välkommen in med din ansökan senast den 31 maj, dock kommer tillsättning av tjänsterna påbörjas löpande under vinter och vår. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Hoppas vi ses i sommar!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Zinkgruvan Mining AB

Placering

Askersund

Kontaktperson

Zinkgruvan Mining AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons