Jobbsafari är en del avschibsted logo

Stationsmontör

One Nordic AB · Växjö · Ansök senast 3 okt. (133 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du lösningsorienterad? Tycker du om att lösa kundens problem i en ständigt utvecklande bransch? I så fall kan detta vara ett jobb för dig!

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för högklassiga tjänster, lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 500 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi söker nu montörer till vår avdelning i Göteborg.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i olika konstellationer inom ett dynamiskt team bestående av montörer, servicetekniker, montageledare och projektledare. Arbetet är mycket fritt, omväxlande och självständigt med stort tekniskt innehåll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Entreprenader stationer/ställverk
  • Provning, drift, service och underhåll inom stations- och industrianläggningar0.4 –130 kV
  • Underhåll riktar sig mest till HSP och LSP apparater, brytare, frånskiljare,transformatorer, kondensatorbatterier och likströmssystem
  • Utföra uppdrag på ett affärsmässigt och lönsamt sätt
  • Beredskap kan ingå i tjänsten och resor kan förekomma.

Vem är du?

Du har en avslutad gymnasieutbildning inom elprogrammet alternativt KY- eller högskoleutbildning med inriktning el/elkraft eller motsvarande. Vi ser det som en merit om du har en etablerad erfarenhet av el entreprenader.

Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elanläggningar eller vattenkraftsstationer. Det är en merit om du är väl förtrogen med ESA och kopplingsarbete inom elanläggningar. Du har även god kunskap och erfarenhet inom felsökningsarbeten.

Som person har du förmåga att kommunicera rakt och tydligt och har en väl utvecklad social förmåga. Noggrannhet och god struktur är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet. Du har också en mycket god förmåga att arbeta självständigt och i grupp samt är initiativtagande, beslutsam och lösningsinriktad. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk.

B-körkort är ett krav och du talar och skriver svenska flytande.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi erbjuder:

  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag!

Ansökan och frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Tobias Anderberg på tfn: 070-6705792.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Facklig kontakt

Anders Kristiansson, 0705-91 67 89 (SEF)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

One Nordic AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

One Nordic AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons