Ställningsmontör Sundsvall

BERGNÄSET · Sundsvall · Ansök senast 6 dec. (136 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi växer och till vårt team i Sundsvall söker vi nu ställningsmontörer med yrkesbevis. Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en organisation med sunda värderingar, fokus på säkerhet och god arbetsmiljö.

Som ställningsmontör förutsätts du ha BYN/ STIBs kompetensbevis eller motsvarande.Du ska kunna utföra enklare beräkningar och omsätta dessa i praktiken. Körkort är ett krav och kompletterande utbildningar är meriterande, exempelvis väderskyddsutbildning, truckkort mm.Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som ledande montör och/eller har varit handledare för lärlingar.

För att trivas hos oss måste du kunna jobbasjälvständigt men också vara en duktig lagspelare. Tjänsten kan periodvis innebära att man ligger borta på traktamente när vi har uppdrag på annan ort.Vi har som mål att vara Sveriges säkraste ställningsföretag och det innebär att vi ställer stora krav på ett strukturerat arbetssätt och genuint säkerhetsmedvetande. Som person är du noggrann, ansvarsfull och du förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är duktig på att bygga och vårda relationer med kollegor, kunder och underentreprenörer.

Våra ställningsmontörer är fast anställda på heltid med lön enligt avtal. Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00.

Vi är övertygade om att mångfald skapar en bättre arbetskultur! Som bolag vill BERGNÄSET spegla sina kunder såväl som samhället i stort och ser gärnamedarbetare med olika bakgrund och kompetenser.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande och därför önskar vi få din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår distriktschef Jimmy Aronsson eller vår HR-specialist Annika Lindbäck.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BERGNÄSET

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Bergnäset Ställningsmontage AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons