Ställare/maskinoperatör till vår pressavdelning på Purmo Group Sweden

Ställare/maskinoperatör till vår pressavdelning på Purmo Group Sweden

Purmo Group Sweden AB · Markaryd · Ansök senast 31 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Maskinop. Pressarna i din ansökan

Information om ansökan:Via mail

Gillar du att skruva och mecka? Är du tekniskt intresserad? Eller har du industribakgrund? Då kan det vara dig vi söker! Vi är på jakt efter vår nästa ställare/maskinoperatör. Det är en kombinerad roll, men med största vikt på rollen som ställare.


Purmo Group fokuserar på framtiden.

Vi tror att det perfekta inomhusklimatet inte får vara på bekostnad av planetens klimat. När 17% av Europas totala förbrukade energi används för att värma eller kyla hem, och vi har världens bredaste erbjudande inom värme, kyla, system och kontroller, anser vi att det är vår plikt att göra skillnad. Detta för att vi är stolta över det vi gör och att vi bryr oss.

Vi är fast beslutna att vara ledande inom hållbara lösningar för inomhusklimat. Vi arbetar med spännande ny teknik, smartare produkter, mer kompletta lösningar och tar tag i möjligheter där vi kan vara en kraft för positiv tillväxt. Detta för att vi är modiga och ambitiösa och vi gör förändringar som är viktiga.

Om du är stolt över det du gör och du bryr dig; om du är modig och ambitiös ... kom och hjälp oss att göra förändringar som spelar roll.

Purmo Group Sweden (fd MMA) grundades 1950 och är idag marknadsledande i Sverige på produkter för rumstemperaturreglering. Vi är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och koncept för flödesreglering. Vi minskar energianvändning och kostnad åt våra kunder i bostäder och kommersiella byggnader på våra utvalda marknader. Huvudkontor, produktion samt forskning & utveckling med 135 medarbetare ligger i Markaryd.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom verkstad/industri. Har du exempelvis läst industriprogrammet eller tekniskt program, ser vi även det som positivt. Gillar du att skruva och mecka med bilar kan även den kompetensen vara fördelaktig. Det är meriterande om du har truckkort. Som ställare/maskinoperatör jobbar du med materialförsörjning och ställning/riggning på vår pressavdelning. Det är även meriterande om du har kunskaper gällande ritningsläsning eller tidigare jobbat med kontrollmätning och mätverktyg. Arbetstiderna är förlagda på 2-skift.

Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som vi såklart samarbetar där det behövs. Vi är ett glatt team som alltid stöttar och hjälper varandra, där teamkänslan är en självklarhet.

Vi ser att du som söker är en lösningsfokuserad, flexibel och teknisk person. Du är glad, driven och trivs bra med problemlösningar.

Kvalitén är viktig för oss och därför krävs noggrannhet. Periodvis kan arbetet vara monotont och det kan också förekomma tunga lyft.

Placeringsort är Markaryd. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Purmo Group Sweden AB

Placering

Markaryd

Kontaktperson

Purmo Group Sweden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Maskinop. Pressarna i din ansökan

Information om ansökan:Via mail

Dela jobbannonsen

Anmäl annons