Städare hemstädning Stockholm

HomeMaid · Stockholm · Ansök senast 26 sep. (74 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker dig som vill tillhöra vårt grymma Hemstädsteam i Stockholm!

Att kunna städa är en sak. Att göra det på ett sätt som också får dina kunderatt trivas och må bra är någonting annat. Just nu behöver vi fler som har förmågan — som tycker om attgöra ett bra arbete och samtidigt ha roligt på jobbet.Nu söker vi städare, som tillsammans med teamet på vårt Stockholms-kontor ska ta hand om våra kunder,känna arbetsglädje och spridaomtanke.Vi tror att det kan vara du!

Det är inte svårt. Men viktigt.Som städare på HomeMaid har du en viktig roll: du får kunderna att längta efter att komma hem. Det gör de, när du ger dem bästa möjliga service genom våra städtjänster. Du arbetar självständigt ute hos kunderna. Det är inte svårt, men det innebär ett stort eget ansvar.

Som Serviceassistent jobbar du med att:

  • Dammsuga och damma
  • Moppa golv och rengöra ytor
  • Byta lakan och renbädda säng
  • Piffa och ge kunden det där lilla extra

… med mera, som du får lära dig här hos oss.

Vi söker dig… som tycker om att arbeta självständigt, men som också är en lagspelare då du ibland arbetar tillsammans med andra i teamet. Du har en stark känsla för kvalitet och ett driv att göra kunden nöjd och glad. Att vara punktlig och noggrann är självklart för dig. Du är engagerad och positiv, och precis som vi anser du att städning är ett hantverk som blir bäst när det sköts av oss proffs.

Krav för anställning:

  • Du förstår och pratar grundläggande svenska
  • Kan arbeta flexibla arbetstider mellan klockan 8 och 17

Vi blir extra glada om du:

  • Tidigare har arbetat inom hemstädning eller liknande tjänster.

Placering:Stockholm

Anställning:50-75% med 6 månader provanställning

Tillträde:Intervjuer sker löpande

Lön:Enligt kollektivavtal

Ansök senast: 2024-05-10

Varmt välkommen med din ansökan!

Sedan mitten av 90-talet har HomeMaids medarbetare hjälpt tusentals kunder till en renare, mer trivsam vardag genom att serva med hemstädning, företagsstädning, fastighetsstäd, fönsterputs och mycket mer. Detta är den enkla, tydliga idé på vilken HomeMaid grundades 1997: Att göra vardagen lättare för sina kunder. Det visade sig snabbt vara ett framgångskoncept. Sedan 2000 ligger huvudkontoret i Halmstad, men HomeMaid finns idag från Skåne i söder till Sundsvall i norr. Bolaget är börsnoterat sedan november 2005.Som medlem i Almegas branschorganisation för hushållsnära tjänster driver vi frågan om försäkringar, pensionsavtal och trygghet på arbetet. Vi har självklart kollektivavtal och bygger tillsammans med våra ca 1000 medarbetare en bra värderingsstyrd arbetsplats med visionen Bättre tillsammans. Läs gärna mer på homemaid.se/jobba hos oss.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HomeMaid

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Homemaid AB (Publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons