Sommarjobb som personlig assistent till pigg 8-åring i Lund

Sommarjobb som personlig assistent till pigg 8-åring i Lund

Frösunda Personlig assistans · Lund · Ansök senast 24 okt. (95 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Jag är en 8-årig kille som bor tillsammans med mina föräldrar och mina 2 yngre syskon i Lund. Jag behöver nu en ny assistent som kan hjälpa mig efter skolan och på helgerna. Jag tycker om att gå på promenader i min rullstol och att leka med mina syskon. Jag tycker mycket om att titta på bilar. Som assistent kommer du att hjälpa mig med allt som får min vardag att fungera såsom omvårdnad, personlig hygien och matning. Jag är väldigt social och behöver ha en assistent som kan vara mitt språkrör, då jag inte har något eget tal. Assistenten behöver vara pigg och glad precis som jag. Jag behöver dig som har lätt för att ta initiativ, är fylld av energi, är lyhörd, ordentlig och omtänksam. Är du en person som skrattar mycket, är lekfull och trivs i arbetet att stötta och hjälpa människor? Då är detta jobbet för dig!

  • Jag ser gärna att du som söker är en student mellan 20-25 år
  • Flytande svenska är ett krav
  • Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller arbete med barn är meriterande men inget krav
  • Du som söker måste vara tobaksfri när du arbetar.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierandeoch betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhetoch personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har lätt för att ta initiativ, att du är social, lyhörd, ordentlig och omtänksam. Meriterandeom du har erfarenhet från vårdyrket.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är enansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
  • Anställningsform: Timanställning vid behov/ Visstidsanställning
  • Arbetstid: Vardagar: 16.20 - 19.20 Helger: 10 - 17
  • Tillträde: Omgående.

Vitillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2024-06-15

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Frösunda Personlig assistans

Placering

Lund

Kontaktperson

Frösunda Personlig Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons