Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb på heltid som Lagerarbetare hos Petbuddy Group

Sommarjobb på heltid som Lagerarbetare hos Petbuddy Group

Storesupport · Heby · Ansök senast 18 juni (46 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om Petbuddy Group:

Petbuddy Group är en ledande leverantör inom djurartiklar och tillbehör och strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter för husdjur och deras ägare. Vi fokuserar på innovation och kvalitet för att möta behoven hos våra fyrbenta vänner och deras familjer. Med ett brett sortiment av produkter och en passion för djurvälfärd, strävar vi efter att vara det självklara valet för alla djurälskare.

Petbuddy Group söker en engagerad och självgående lagerarbetare för ett sommarjobb på heltid mellan vecka 31-35, med möjlighet till extra arbete vid behov. Du kommer att vara placerad på vårt lager i Morgongåva och ansvara för en rad viktiga uppgifter.

Arbetsuppgifter:

  • Mottagning och hantering av inleveranser: Du kommer att vara ansvarig för att ta emot och kontrollera inkommande leveranser av varor. Det innebär att du noggrant granskar leveranser för att säkerställa att de överensstämmer med beställningar och att de är i gott skick. Du ansvarar också för att registrera inleveranserna korrekt i vårt system och förvara dem på ett organiserat sätt.
  • Uppackning och organisering av varor: Det din uppgift att packa upp och plocka varorna samt organisera dem på lagret. Detta kräver noggrannhet och effektivitet för att säkerställa att varorna lagras på rätt plats och är lättillgängliga för plockning och distribution.
  • Lagerhantering och dokumentation: Du kommer att ansvara för att upprätthålla korrekt lagerdokumentation, inklusive inventering och registrering av varuflöden. Detta innebär att du måste hålla dig uppdaterad om lagerstatus.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av lagerarbete är meriterande.
  • Truckkort är önskvärt men inte ett krav.
  • Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
  • Flexibilitet och förmåga att hantera olika arbetsuppgifter.
  • God fysisk kondition, då arbetet kan vara fysiskt krävande.

Övrig information:

  • En veckas upplärning kommer att tillhandahållas.
  • Arbetet är förlagt på vardagar mellan kl 07:00-16:00.
  • Du kommer att vara den enda personen på plats, vilket kräver en hög grad av ansvar och pålitlighet.
Om oss:

Storesupport är en del av Job&Talent, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via annonsen och inte via mejl.

Varmt välkommen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Storesupport

Placering

Heby

Kontaktperson

Svenska Storesupport Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons