Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb - Maskinoperatör

Randstad · Västervik · Ansök senast 27 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi ännu ett år sommarjobbare till vår kund Axalta i Västervik! Är du driven och lösningsorienterad med en positiv attityd? Vill du spendera en sommar i en dynamisk och snabbrörlig arbetsmiljö som präglas av produktivt samarbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Urval och rekrytering sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, ansök därför så snart som möjligt via vår hemsida www.randstad.se. Personligt brev rekommenderas.


Om du har frågor angående tjänsten, kontakta gärna amanda.pietarinen@randstad.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.


Välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden

Som maskinoperatör arbetar du med blandning av pulverfärg och ansvarar för tillverkningsprocessen. Du arbetar självständigt i processerna men tillsammans med ett team i din avdelning. Travers- och truckkörning förekommer.


Arbetstiderna är förlagda under 2-skift på vardagar, och arbetet pågår från v.25 till v.33 där fabriken har stängt v.30-31. Det finns möjlighet till fortsatt arbete efter sommaren är slut.

Kvalifikationer


För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du som söker:

 • har gymnasial utbildning
 • kan jobba 2-skift
 • är flytande i svenska; läsförståelse, skrift och tal

Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du:

 • har ett driv och vilja att lära dig
 • är initiativtagande
 • är kommunikativ med god social förmåga
 • samarbetar väl i team
 • är noggrann
 • är ansvarsfull

Det är mycket meriterande om du även har:

 • truckkort
 • traverskort

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Västervik

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons