Sommarjobb - Försäljning

Treefling AB · Västerås · Ansök senast 31 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Sommarjobba för ett grönt & hållbart företag?

Om oss:

Treefling ämnar att skapa kosmetiska produkter ur ett miljö- och hållbarhetstänk. Våra produkter är 100% naturliga och ekologiska, samt tillverkade i Sverige.

Om jobbet:

Är du ute efter ett kul och klimatsmart sommarjobb där du får sälja ekologiska hudvårdsprodukter? Är du dessutom social, driven och inte rädd för nya utmaningar? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu flera som vill arbeta med försäljning och vara med och ta ansvar för miljön och vårt klimat. Missa inte chansen till årets grönaste sommarjobb!

Vad går jobbet ut på:

Som säljare hos oss kommer du att få möjlighet att sälja 100% naturliga och ekologiska produkter, som flytande tvål och vegansk handkräm i ett växande bolag med stark tillväxt. Detta sker genom hemförsäljning mot privatpersoner.

Är du rätt person för jobbet?

Perioden är mellan juni till augusti. Du bör kunna arbeta minst en månad. Vi ser att du är social, driven och inte rädd för nya utmaningar. Jobbet kräver att du kan svenska i tal och skrift.

Lön: Provisionsbaserat

Ansök redan idag!

Skriv ett mail till jobb@treefling.se där du presenterar dig kort och bifogar CV med bild. Ange “Sommarjobb” i ämnesraden.


Vi ser fram emot att höra från dig!

Jobbansökan: jobb@treefling.se

Besöksadress, Lockarpsvägen 10, Malmö

Tel: 040-82620, www.treefling.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Treefling AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Treefling AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons