Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommar- och timvikarier

Solberga by · Södertälje · Ansök senast 19 maj (16 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens "vikarie" i din ansökan

Information om ansökan:Ansökan mottages via mail.

Söker du efter ett givande och roligt sommar- och extrajobb? Just nu söker vi sommarvikarier och timmisar till våra elevhem på Solberga by. Efter semesterperioden kan det även finnas möjlighet till förlängd anställning och eventuell tillsvidareanställning.

Vi söker dig som engagerat vill arbeta för och med våra barn och ungdomar. Arbetet är stimulerande och kräver lyhördhet, ansvarstagande och ett kreativt sinne. Du har ett pedagogiskt synsätt, god självinsikt och en positiv människosyn.

Som medarbetare hos oss på Solberga får du vara en del i ett härligt arbetsteam, du får ett utvecklande och omväxlande arbete och vi jobbar alltid med en god arbetsmiljö i fokus!

Om jobbet

I vårt arbete utgår vi från lågaffektivt bemötande med barnet i centrum. Att skapa relation, motivera och inspirera är avgörande och att du som medarbetare ser möjligheter istället för hinder. Vi arbetar i team och vi lägger stor vikt att du som medarbetare är aktivt deltagande och följer gemensamma riktlinjer och handlingsplaner.

Du tillsammans med dina arbetskollegor ansvarar för att utforma barnens dagar och en stor del i det är att planera och utföra fritidsaktiviteter, stödja barnen i vardagliga sysslor, hygien, ADL m m. Vi arbetar med alternativ kommunikation, TAKK och bildstöd. En viktig del som medarbetare hos oss är även att gestalta barnens hemmiljö och i uppdraget ingår det även att sköta hushållsnära sysslor som städning, matlagning, tvätt m m. Vi arbetar i en hemlik miljö och en viktig del är att skapa trivsel och bidra för en välkomnande atmosfär.

Kvalifikationer

  • Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet att arbeta med barn och ungdomar med funktionsvariationer.
  • Vi ser gärna att du har en adekvat utbildning inom social omsorg (Tex stödpedagog, socialpedagog, usk)
  • God svenska i tal och skrift är viktigt eftersom dokumentation och informationsöverföring är en del av arbetsuppgifterna.
  • B-körkort.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser gärna att du som person är strukturerad, engagerad, flexibel, ansvarstagande och att du arbetar med ett tydligt fokus på barnen. Du tycker om att leka och interagera med barn/elever. Du engagerar dig i ditt arbete, är lyhörd och har en god samarbetsförmåga.

Om du blir kallad på intervju ber vi dig att visa två utdrag från belastningsregistret (arbete med barn med funktionshinder och arbete inom skola). Utdraget får ej vara äldre än 1 år.

Vi ser fram emot din ansökan och glöm inte att bifoga CV och personligt brev när du ansöker.

Intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Solberga by

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Fören Solberga By

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens "vikarie" i din ansökan

Information om ansökan:Ansökan mottages via mail.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons