Jobbsafari är en del avschibsted logo

Söker du sommarjobb?

OnePartnerGroup · Ljungby · Ansök senast 5 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

 

Dina arbetsuppgifter 

Arbetsuppgifterna är varierande, men vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industin är montering, kvalitetskontroller, plock/pack, truckkörning eller maskinarbete. Det som är viktigt är att du är noggrann och har hög arbetsmoral. Arbetstider kan variera, skiftarbete kan förekomma. Körkort och tillgång till egen bil är meriterande då en del av våra kundföretag ligger lite utanför Ljungby. Åldersgräns är 18 år fyllda.

 

Din profil 

Passar ovanstående information in på dig så önskar vi att få in din ansökan till oss så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan!

 

Meriterande för tjänsten

  • Körkort och tillgång till egen bil
  • Erfarenhet av truckkörning

 

När du blir en av oss 

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Carolina Andersson på carolina.andersson@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup

Placering

Ljungby

Kontaktperson

OnePartnerGroup Ljungby AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons