Jobbsafari är en del avschibsted logo

Snabbud söker Transportledare

Snabbud i Nyköping AB · Nyköping · Ansök senast 18 maj (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Trivs du med att ha många bollar i luften? Vi på Snabbud expanderar och söker en ny Transportledare med stationeringsort Nyköping.

Om arbetet

Som Transportledare / trafikledare kommer du att vara en del av spindeln i nätet och en stödfunktion för dina kollegor inom trafikledningen. Du är tillsammans med de andra trafikledarna ansvarig för att Snabbud uppnår god och snabb service, samt att vi har en sådan ekonomisk och miljösmart planering som möjligt.

Dina dagar kommer till stor del att bestå av ruttplanering och personalplanering. Du kommer även att agera kundtjänst och ordermottagare där snabb service och flexibilitet krävs. Du kommer att arbeta nära både chaufförer och åkare i deras dagliga arbete, dels genom att planera, administrera och fördela arbetet men även genom att finnas behjälplig i frågor som uppkommer under arbetsdagen.

Arbetstiden är förlagd vardagar 08-17, samt telefonjour för våra chaufförer vissa kvällar och helger.

Din profil

Vi söker dig som ser möjligheter snarare än problem. Som person är du en lugn och trygg ledare, har god kommunikativ förmåga och din personliga mognad avspeglas i din förmåga att alltid se till helheten i organisationen. Vidare är du strukturerad och trivs i en vardag med många bollar i luften samtidigt, och stundtals arbeta i högt tempo.

Du bör ha erfarenhet inom åkeribranschen sedan tidigare för att kunna lagstiftningen gällande kör och vilotider, samt kunna räkna flakmeter och pallplatser.

Vi erbjuder

Vi erbjuder trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal för lön och villkor och vi har ett gott samarbete med Transportarbetarförbundet. Vidare har alla anställda friskvårdsbidrag. Vår verksamhet är i en expansiv fas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Snabbud består idag av 100 engagerade medarbetare. Vi eftersträvar högsta kvalitet genom bra personalpolitik, modern fordonsflotta och stort eget ansvar. Vi är certifierade av fairtransport.

Krav

B körkort

Svenska samt Engelska i tal och skrift

Erfarenhet inom åkeribranschen

Ha god kunskap i Officepaketet samt olika typer av affärssystem

Ansökan

Tyck på knappen "ansök här" eller gå in på https://snabbud.se/lediga-jobb

Vi hanterar ansökningar löpande och tar därmed gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rasmus@snabbud.se (OBS, vi tar inte emot några ansökningar på mail)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Snabbud i Nyköping AB

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Snabbud i Nyköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons