Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skolfotografer hösten 2024 till IST Foto

Skolfotografer hösten 2024 till IST Foto

IST · Kristianstad · Ansök senast 31 maj (27 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Skolfotografer hösten 2024 till IST FotoPå IST strävar vi efter att utveckla produkter och lösningar som gör skillnad i samhället, det gör vi genom att effektivisera och digitalisera skolan. Vi drivs av vår vision att alla har rätt till en bra skola och att vi med vår erfarenhet, kunskap och teknik möjliggör till ett fortsatt lärande. Nu söker vi skolfotografer i Norra Skåneområdet, som vill fotografera på skolor under höstens skolfotosäsong 2024!

Om oss

IST Foto tillhandahaller foto och databasbaserat material pa elever och personal till kommuner, skolor, barn och vårdnadshavare over hela Sverige. Vi ar ett teknikbaserat foretag som har en framskjuten plats som teknikutvecklare och fotoforetag inom traditionellt skolfoto.

Om jobbet

Vi söker dig som under höstens skolfotosäsong (augusti-november) vill åka ut till inbokade skolor och fotografera porträttbilder på elever. Arbetet innebär en hel del resor därav kan övernattningar eventuellt bli aktuella. Vi tillhandahåller dig en introduktionsutbildning och förser dig med en komplett fotoutrustning.

Om dig

Vi söker dig som har goda fotokunskaper i kombination med ett gediget intresse och förmåga att fotografera. Som fotograf arbetar du självständigt under eget ansvar, därav stor betydelse att du ar ordningsam och punktlig. Vi ser att du i sociala situationer har en god förmåga att i positiv anda samspela med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens då du blir företagets ambassadör ute på fältet. Det faller sig naturligt för dig att arbeta med barn och ungdomar och vi ser med fördel att du har tidigare erfarenhet av det.

Du har god datorvana och behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. Du har korkort samt tillgang till bil som anvands i tjansten mot milersattning.

Din ansökan

Låter det här intressant? Ansök redan idag via http://career.ist.com. Tjänsten kan vara som frilans eller som säsongsanställd. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 maj 2024. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Gerbendahl viapeter.gerbendahl@ist.com eller HR@ist.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

IST

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

IST Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons