Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skadeverkstadssupport / Coach

BILIA AB · Västerås · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du utvecklas i ett expanderande bolag, samtidigt som du har en god administrativ och kommunikativ förmåga? Då är det kanske dig vi söker som administrativ verkstadssupport för skadeverkstad till Bilia i Mälardalen. 

Varför välja Bilia
Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen stöttar och utbildar du våra skaderådgivare i det administrativa arbetet för att göra varje dag mer effektiv och lönsam. Du fungerar som support i frågor kring till exempel skadekalkylering, garanti och försäkring. Vidare kommer du arbeta med följande arbetsuppgifter:

  • Stötta och utbilda skaderådgivare i arbetet med att besikta skador och beräkna kostnad för reparation.
  • Granska skadekalkyler till syfte att skapa så korrekt kalkyl och produktionsunderlag som möjligt samt återkoppla till skaderådgivare.
  • Hålla sig uppdaterad om uppdateringar i Cabas, reparationsmetoder, kampanjer och aktiviteter samt förmedla information till skaderådgivare.
  • Driva förbättringsarbete tillsammans med skadeverkstadschef och bildelschef.


Vad vi önskar av dig
Vi ser gärna att du har biltekniskerfarenhet, önskvärt inom skadeverkstad. Vi söker dig som är en ödmjuk och lyhörd person som har förmågan att engagera din omgivning i både med- och motgångar. Du har en administrativ förmåga och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att en skadeverkstad ska flyta på så bra som möjligt. Du har god datavana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Bilia i Västerås men omfattar arbete på regionen Bilia Mälardalen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BILIA AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

BILIA AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons