Sjuksköterska

Forenede Care · Österåker · Ansök senast 3 nov. (141 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker sjuksköterskor till vår verksamhet Enebacken i Åkersberga.Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 platser. 2 avdelningar är avsedda för korttids- och växelvård. 3 avdelningar är somatiska och resterande 7 avdelningar har inriktning mot personer med demenssjukdom. Vi har sjuksköterska dygnet runt. På dagtid finns undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator och aktivitetscoach att tillgå i huset.

Dina arbetsuppgifterDu har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner. Du ansvarar för att samordna och genomföra HSL insatser. Vi arbetar även med kvalitetsregister såsom Senior alert, BPSD och Svenskt palliativregister.Teamet består av omvårdnadspersonal och en sjuksköterska.

Dina personliga egenskaperDu har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och personer med olika former av demenssjukdomar. Du ska ha vårdtagarnas bästa i fokus.Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

KvalifikationerSvensk Legitimerad sjuksköterska med vana att dokumentera och med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård.

Anställningstyp/arbetstiderTimanställningEnligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.TillträdeOmgående Kontaktperson för detta jobb

Gabriella Malé

gabriella.male@forenedecare.se

076-181 03 23

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Forenede Care

Placering

Österåker

Kontaktperson

Forenede Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons