Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska, timanställning

Capio · Stockholm · Ansök senast 2 juni (16 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Capio Vårdcentral Ringen är en av Capios största vårdcentraler med cirka 22 300 listade patienter och 70 medarbetare. Det är en stor, spännande och komplex verksamhet. Vi befinner oss mitt på Södermalm nära till allt med goda kommunikationer oavsett var du bor!

Din roll

Vi är glada att välkomna dig till vårt team där du kommer att ha en viktig roll i att erbjuda vård och stöd till patienter över telefon. Hos oss kommer du att ha möjlighet att arbeta både självständigt och i team, vilket ger dig en varierad och stimulerande arbetsmiljö.

En av fördelarna med att arbeta hos oss är möjligheten att utföra ditt arbete även hemifrån, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet i din arbetsvardag. Vi söker just nu dig som är intresserad av att jobba som timvikarie med möjlighet till förläggning i höst.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats där nya idéer och nytt tänk uppskattas. Vi är flexibla med anställningsvillkor och arbetstid. För oss är viktigt att du kan ha en god balans mellan arbete och privatliv. Som anställd ingår kollektivavtal.

Vi erbjuder bland annat:

  • Kollektivavtal
  • Närvarande chef
  • Frukost varje fredag
  • En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Vi söker dig som är sjuksköterska/distriktsköterska och tillsammans med oss vill utveckla vår arbetsplats. Det är meriterande om du har arbetat i primärvården och kan dokumentera i TakeCare patientjournalen. Du ska vara trygg i din yrkesroll, gilla utmaningar och ha förmågan och viljan att ta egna initiativ och förstärka lagandan.

Publicerat: 2024-05-02

Sista ansökningsdag: 2024-06-02

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons