Sjuksköterska till Capio Vård för hemlösa Öppenvård sommar

Sjuksköterska till Capio Vård för hemlösa Öppenvård sommar

Capio · Stockholm · Ansök senast 13 sep. (62 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Capio Vård för hemlösa Pelarbacken är en öppenvårdsmottagning där vi erbjuder somatisk, psykiatrisk och beroendevård till personer som lever i akuthemlöshet.Mottagningen ligger på Södermalm i Stockholm nära goda kommunikationer. Till mottagningen hör en uteverksamhet där vi besöker olika akutboenden och dagverksamheter för hemlösa. Vi erbjuder även mobilt sprututbyte.

I vår verksamhet arbetar specialistläkare i psykiatri och beroende, allmänläkare, distriktsköterskor, psykiatrisjuksköterskor, sjuksköterskor, psykologer, arbetsterapeut, vårdsamordnare, fotvårdsterapeut och medicinsk sekreterare. Besöken sker både via drop-in och bokade besök.

Personer som lever i hemlöshet har ofta komplexa behov. För oss är personcentrerad vård en självklarhet för att kunna möta patientens behov av vård och stöd utifrån ett helhetsperspektiv. Detta sker ofta i samverkan med socialtjänsten och andra aktörer.

Din roll

Som sjuksköterska på mottagning har du en central roll i patientens vård och behandling. Du får göra bådepsykiatriska och somatiska bedömningar, ta prover, administrera läkemedel, göra omläggningar, ha stödjande och motiverande samtal och planera vården tillsammans med patienten ochi samverkan med vårdgrannar och socialtjänsten.

Vi erbjuder dig

Du kommer att få arbeta med trevliga ochengageradekollegor med mycket bred kompetens. Vi samlas alltid till ett morgonmöte ochstöttar och hjälper varandra under arbetsdagen. Fredagar äter vi gemensam frukost.Arbetet är varierande, lärorikt och givande.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterskamed några årsarbetserfarenhet av somatisk vård och/ eller psykiatrisk/beroendevård. Du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta både självständigt och i ett team.För oss är det viktigt att du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och en god samarbetsförmåga.Du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, ansvarstagande och lösningsfokus.Det är en fördel om du har erfarenhet och intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer.

Önskvärt att du har B-körkort.

Publicerat: 2024-03-26

Sista ansökningsdag: 2024-04-30

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons