Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serveringspersonal sökes

Gumbalde Resort AB · Gotland · Ansök senast 1 juni (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Nu har vi öppnat upp Gumbalde Gårdskrog för säsongen igen och stärker upp vårt restaurangteam med frukostpersonal, lunch- och kvällsservis samt barpersonal.

Gumbalde Gårdskrog erbjuder frukost, lunch, middag och goda drycker i vacker gårdsmiljö med anor från 1600-talet. Platsen ligger omgiven av oslagbar gotländsk natur på sydöstra Gotland. Vi tror på matlagning som är lagad med kärlek och omsorg och vår vision är att arbeta med närodlade råvaror efter säsong. Restaurangen är hjärtat på Gumbalde Resort, där maten och miljön samlar och förenar människor.

Gumbalde Gårdskrog välkomnar dagligen en blandad publik av gäster för frukost, lunch och middag i form av hotellgäster, golfare, padelspelare och Stångabor som kommer in för en god lunch, drink i solen eller större middagar/evenemang. Restaurangen har en stor sal för fest och konferens, en restaurangdel och härlig utomhusservering samt nybyggt poolområde under sommaren.

Vi söker dig som älskar att ge service med det lilla extra och vill bidra med din kunskap och inspiration när det kommer till att ge en riktigt bra restaurangupplevelse. För dig är viktigast att gästen alltid känner sig sedd, hörd och välkommen i en omhändertagande och varm miljö. Du är en positiv och glad lagspelare som tycker om att arbeta med mat, dryck, människor och service. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom frukost, restaurang eller bar är naturligtvis meriterande. Vi utbildar gärna rätt person på plats och vi har även boende vid behov, för säsongspersonal.

Vi erbjuder en omhändertagande arbetsmiljö och gemenskap. Vi tror på att skapa en god stämning som smittar av sig på anställda och gäster. Det skapar arbetsglädje! Hos oss har du chansen att utvecklas i din roll och ha riktigt roligt på jobbet! Alla som arbetar hos oss är lika viktiga när det kommer till Gumbaldes framtid och vision.

Tjänsterna för frukost, servis och bar är säsongsanställningar med möjlighet till förlängning, och finns i perioderna maj - oktober, juni - augusti/september samt för högsommarperioden för den som t ex studerar. Arbetstiderna är varierande på vardagar och helger enligt överenskommelse.

Har du frågor kring rollerna eller vill veta mer? Du är varmt välkommen att kontakta Joakim Blackadder Immenkamp på 0498-48 28 83 alternativt joakim@gumbalde.se, eller varför inte mejla din ansökan redan idag, vi ser fram emot att höra av dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gumbalde Resort AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Gumbalde Resort AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons